Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с момиче! ?

Featured Replies

Здравейте. Много съм влюбен в едно момиче. Тя го знае, и щях да и предложа в близките дни. Но изникна един проблем... (Х е за момичето което харесвам, а У е за най- добрата й приятелка) :D

Най-добрата й приятелка казала на някого, че аз съм предложил на У. И така този слух е стигнал до Х. От този момент започнахме да се отдалечаваме и сега тя се чувства като измамена. Има ли някакъв начин да се сдобрим(ако мога така да кажа). ?

• Отговори 55
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте. Много съм влюбен в едно момиче. Тя го знае, и щях да и предложа в близките дни. Но изникна един проблем... (Х е за момичето което харесвам, а У е за най- добрата й приятелка) :D

Най-добрата й приятелка казала на някого, че аз съм предложил на У. И така този слух е стигнал до Х. От този момент започнахме да се отдалечаваме и сега тя се чувства като измамена. Има ли някакъв начин да се сдобрим(ако мога така да кажа). ?

Да й предложиш, какво?Анален секс?Брак?Вечеря?Като гледам как разсъждаваш за брак ти е рано според мен,  нищо лично ;)

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Говорете с Х. Обяснете й какво е положението. АКо тя не иска да го приеме и да ви разбере раздялата ви ще е по-добрия вариант и за вас и за нея

Щом си влюбен и кажи. Като приеме- приеме, като не ще се влйбвай във друга. Защо само се мъчите. :*

Да ти имам проблемите !

Aми то си е проблем баце :) Ти не си ли имал такъв? :) Любовта си я разбират само влюбените---любовта е сладка отрова----както се пее в една песен :)

Направи едно убедително предложение.Едно подарено цвете, плюс почерпка в заведение (ако сте под 18 години - на сладкарница ), и тя забравя за всякакви слухове.

Говорете с Х. Обяснете й какво е положението. АКо тя не иска да го приеме и да ви разбере раздялата ви ще е по-добрия вариант и за вас и за нея

Кептън, каква раздяла преди да е имало съединение :) Това, разбира се е предположение, понеже автора спрямо нас е още с неясен статут на това, дали има връзка като нещо повече от обикновен познат и приятел с "Х", или вече има цуни-гуни и иска да го  официалицира.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Aми то си е проблем баце :) Ти не си ли имал такъв? :) Любовта си я разбират само влюбените---любовта е сладка отрова----както се пее в една песен :)

Именно ! Точно такива проблеми искам да имам защото моите в реалния живот са доста по сериозни и ако има едно лесно да ги сменя с такива проблемчета че някаква Х разбрала за някаква Y и се нацупила и сега да се чудя какво да и обяснявам.

Имал съм естествено такива проблеми лошото е че се смениха с други много по сериозни а няма как да се върнат нещата.

п.п. Автора ми се струва предлага на всяка като удавник за сламка а после се чуди що така станало. Като порасне ще стане по предпазлив и няма да го хващат като новобранец.

Какво има тук за предлагане !!! Обаждаш и се и я питаш директно ще излизаме ли или няма да излизаме. Като излезе минавате по стандартните простотии с кафетата и буташ нещата да ти идва на гости. Естествено няма да и казваш че нищо няма да правите у вас за да не ти каже ами тогава за какво да ходим до вас.

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

То лапето го няма вече.......

Ама случайно, ако си провериш темата, слушай бати си- Изплющи ги и двете и после се похвали във фейса...

Излезте,поговорете си.Ако не е вярно,че си предложил на Y ,обясни  с едно,две изречения.Но не се впускай в задълбочени обяснения в това,спокойно и го обясни и след това смени темата.Все пак за нея би било по-интересно друга тема на разговор,а не да се занимава с интриги.

Немалка част от момичетата обичат да говорят за себе си,но не я притискай и не я разпитвай все едно е на разпит. :D

Не бързай да и предлагаш,така не си и интересен. :)

Редактирано от Blue ':^) (преглед на промените)

То лапето го няма вече.......

Ама случайно, ако си провериш темата, слушай бати си- Изплющи ги и двете и после се похвали във фейса...

Даде само че не знае как да ги излъже на веднъж !!!

Даде само че не знае как да ги излъже на веднъж !!!

То кат го гледам, наведнъж, ще му дойдат зор.....ама една по една. Ако не знае какво да прави, да се остави те да го водят, щото женските ся са по-активния пол ;) а и им иде изотвътре ....

Да ти имам проблемите !

Да й предложиш, какво?Анален секс?Брак?Вечеря?Като гледам как разсъждаваш за брак ти е рано според мен,  нищо лично ;)

Без да съм модератор ще ви предложа занапред да се въздържате ако не можете да предложите помощ!

• Автор

п.п. Автора ми се струва предлага на всяка като удавник за сламка а после се чуди що така станало.

Не предлагам на всяка. :D

Предлагай бе ;) и коят ти пусне.....Нема смисъл да подбираш :ph34r:

izabel1 вече ти каза решението на проблема  :  

Обаждаш и се и я питаш директно ще излизаме ли или няма да излизаме. Като излезе минавате по стандартните простотии с кафетата и буташ нещата да ти идва на гости. Естествено няма да и казваш че нищо няма да правите у вас за да не ти каже ами тогава за какво да ходим до вас.

а ако ти се тросне по телефона - проронваш една-две сълзички и действаш с друга, с тази няма да ти се отвори парашута просто.

Здравейте. Много съм влюбен в едно момиче. Тя го знае, и щях да и предложа в близките дни.

Това съм го пропуснал.

Мислиш ли че ще си и интересен след като знае,че може да те има,когато си пожелае.

Какво те накара да се влюбиш в нея? Външността,характера,ако е само за ''сърбеж'' ,то остави момичето намира.

Отговор на въпроса не очаквам,важното е ти да знаеш,защо си се влюбил в нея.

• Автор

Какво те накара да се влюбиш в нея? Външността,характера,ако е само за ''сърбеж'' ,то остави момичето намира.

Ами външността, характера и си е умничка :D ...

Като е умна, как се хваща на приказките на конкуренцията(тъй де на..."приятелката")? Умна, ама патки пасе ;)

Вече имаш предложения,според мен съвета на krali е подходящ,но сам си решаваш какво да направиш.

Приятна вечер на всички. :)

От тая ще излезе някой ядрен физик !

• Автор

Ами добре, ще и подаря някои хубав букет с цветя и ще я заведа на кафене и тн.. Но как да я накарам да излезем? Отивам пред тях, звъня на вратата, подарявам й букета и я каня да излезем.. Така ли ? :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.