Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся игра за строене на сгради

Featured Replies

Е,който знае такава да каже Публикувано изображение

Caesar IV - Рим

Glory of The Roman Empire (Българската изключително ми хареса , че има говор и тескт на латински ) - Рим

CivCity:Rome - Рим

Children of the Nile - Египет

Stronghol ( Сериите ) - Средновековието

Medieval Lords ( Сериите ) - Средновековието

Аз ти препоръчвам да пробваш Tycoon City New York много е добра в нея трябва да изградиш селият град ,но естествено имаш и конкуренция която също строи згради и печели пари

• Автор

Абе аз исках една-две да ми кажете,че се чудя какво да дръпна вие ми казахте 10 Публикувано изображение.Благодаря на всички отзовали се.Взех решение.Тегля City Life :help:

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Публикувано изображение

И сега по темата.Има ли Симс в който да се строят градове?

Не няма там само се гледат хора не се строят градове

На sim city маи можеше да се строи град

На sim city маи можеше да се строи град

Има огромна разлига в SIMS и Sim City така,че не си прави грешни изводи

• Автор

Абе искаше да каже,че на SIMS неможе,а на Sim City може.

• 2 месеца по-късно...

В sims2 , не само че можеш да строиш къщи или огромни сгарди, но можеш да направиш и цял град без никакъв проблем. Строителството в тази игра е толкова реалистично, че нямам думи. да не говорим, че можеш дори да се разхождаш в самата къща, т.е. имаш и много близък изглед :computer2:))

В sims2 , не само че можеш да строиш къщи или огромни сгарди, но можеш да направиш и цял град без никакъв проблем. Строителството в тази игра е толкова реалистично, че нямам думи. да не говорим, че можеш дори да се разхождаш в самата къща, т.е. имаш и много близък изглед ;)))

Найстина и SIMS 2 е много добре за строене на сгради :)
  • 10 месеца по-късно...

ей аре кой знае как да ми каже как да започна да строя на SIMS 2

който знае да каже много ви моля

предварително благодаря Публикувано изображение

• 8 месеца по-късно...

Caesar IV - Рим

Glory of The Roman Empire (Българската изключително ми хареса , че има говор и тескт на латински ) - Рим

CivCity:Rome - Рим

Children of the Nile - Египет

Stronghol ( Сериите ) - Средновековието

Medieval Lords ( Сериите ) - Средновековието

Моля те кажими къде да намеря този

Glory of The Roman Empire (Българската изключително ми хареса , че има говор и тескт на латински )

• 1 година по-късно...

Здравейте търся игра за строене на град,но да не иска кой знае какви параметри т.к. лаптопа ми е с ужасно ниски параметри.Преди доста време играх една игра в която си строях къщи, но от средновековието, развивах различни неща, нападаха ме войски.Ако някой се сеща за нещо такова много благодаря.

Здравейте търся игра за строене на град,но да не иска кой знае какви параметри т.к. лаптопа ми е с ужасно ниски параметри.Преди доста време играх една игра в която си строях къщи, но от средновековието, развивах различни неща, нападаха ме войски.Ако някой се сеща за нещо такова много благодаря.

Такива игри има много, ама ужасно много. Пусни в замунда едно търсене на стратегии и гледаи какво става. Можеш да направиш да се подреждат по размер, защото ако изисква по-слаби параметри би следвало да е по-малко памет :rolleyes:

Caeser III

Pharaoh

Pharaoh: Cleopatra

Zeus

Emperor: Rise of the Middle Kingdom

SimCity 3000

SimCity 4

SimCity 4: Rush Hour

CivCity:Rome (ама тя е малко по-тежка)

• 1 година по-късно...

Е,който знае такава да каже Публикувано изображение

В Sims Medieval може да строиш замъци, в нормалната Sims (говоря за Sims 3, тя ми е любима) можеш да строиш цял град ако искаш. Но с много пари. $ :blink:

:cool::D

• 1 година по-късно...

А аз търся една в която строиш сгради, чакаш да се вдигне цената и ги продаваш. Съответно купуваш място за строеж и строиш, или друга сграда на която е паднала цената, чакаш да се вдигне цената и продаваш. Мисля че я играех на телефона си, но това беше преди много време и вече не си спомням нито името, нито къде съм я играла. Помня че беше с много хубава графика, почти реална.

Редактирано от Нелогична (преглед на промените)

Имаше една много стара в която с строиш луна парк! Някой знаели как се казваше тя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.