back to top
1.5 C
София

LG представи на украинския пазар, нов сензорен телефон

Най-четени

Светослав Димитров
Светослав Димитровhttps://t.me/Aldnes
Занимава се със създаване на съдържание за уеб от 2009 г. с над 15000 написани новини за Калдата. Интересува се от SMM, Афилиейт и др.

LG попълни своя асортимент от мобилни телефони с поредния модел под названието GS290. Както в популярния телефон Samsung GT-S5230 Star, така и тук присъства 3-инчов сензорен дисплей с поддръжка на резолюция 240х400 точки. Интерфейсът на телефона е базиран на технологията Flash и включва последните разработки на LG от рода на Live Square, което означава, че могат да се показват забавни аватари на социално активните потребители, SNS-клиент за бърз достъп до най-популярните социални мрежи, (като Twitter и Facebook) и други оригинални приложения. Например, в този модел могат да бъдат намерени приложенията Muvee Studio и Video Editor, които позволяват редактирането на снимки и видеоклипове, а така също и добавяне на ефекти в музикалния съпровод на телефона.

Мултимедийните възможности на модела са традиционни за този клас устройства, като например, тук присъства 2-мегапикселова камера, FM-приемник с функция за запис на радиопредавания, медияплейър и модул Bluetooth 2.1+EDR. 32МВ вградена флаш-памет може да бъде увеличена до 16 GB с помощта на карта памет тип microSD. Захранването на апарата се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 900 мАч, като времената за работа в автономен режим и в режим на очакване не се съобщават. В продажба телефонът LG GS290 ще бъде пуснат постепенно по магазините през април, но цената не е известна.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Google Новини, TikTok, Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Нови ревюта

Подобни новини

×