Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1541 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
Новият .game домейн вече се продава свободно

Ако искате да регистрирате домейн от най-високо ниво с разширението .game, вече може да го направите. Този нов вид домейни са в свободна продажба за компании, които по един или друг начин са свързани с гейм индустрията. Домейните се продават от компанията Uniregistry и тя отбелязва, че още в първия ден от старта на продажбите повечето известни имена в гейминга са се сдобили с такива регистрации. Blizzard например вече е регистрирала .game домейни за Warcraft, Starcraft, Hearthstone, Diablo и Heroes of the Storm, а веднага след това е взела и Overwatch.game.Домейни за Call of Duty и Grand Theft Auto са били взети съответно от Activision и Take-Two Interactive, докато Microsoft е взела Minecraft,а Square Enix не се е поколебала да закупи домейн за Final Fantasy.Apple закономерно е купила iPad.game, а Microsoft и Sony са регистрирали ХВОХ и PlayStation домейни. Други вече запазени имена са chess.game и mmorpg.game.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 2260 Други анкети