Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1505 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
 

Lenovo и Razer ще правят съвместни геймърски компютри

РС геймърите ще станат свидетели на едно изненадващо, но потенциално интересно партньорство, след като китайският производител на компютри Lenovo обяви, че ще създаде поредица от геймърски машини съвместно с Razer.Двете компании планират да предложат доста продукти със съвместно брандиране и да работят заедно за да развият нова технология за нуждите на геймърите.Първите плодове на това сътрудничество ще бъдат показани по време на изложението CES 2016, а водещ от тях е десктоп моделът Lenovo Razer Edition. Други продукти ще включват специални версии на Y серията геймърски машини на Lenovo, които ще бъдат оборудвани с по-мощни процесори и видео карти. Машините ще запазят агресивния дизайн на Y серията, но ще бъдат още по-ефектни благодарение на различни модифицириуеми елементи, които по традиция сме свикнали да виждаме в продукти на Razer."Благодарение на модерните изчислителни възможности и производителността на най-новите видео карти, РС геймингът днес предлага богато и дълбоко изживяване. Използвайки системния дизайн и инженерния си опит, Lenovo ще създаде нови атрактивни предложения, които ще бъдат разширени с всичко това, което Razer може да предложи", казват двете компании в съвместното си изявление.Засега все още няма информация за цените, на които ще се предлагат новите продукти, но подобно партньорство изглежда интересно, а до CES остават по-малко от два месеца.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

През коя музикална услуга слушате музика?
Общо гласували: 487 Други анкети