Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1535 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
Uncharted 4 има мобилна игра и тя всъщност не е лоша

Предстоящият PS4 хит Uncharted 4 е съпътстван от мобилна игра за iOS и Android, която се казва Uncharted: Fortune Hunter и всъщност не е толкова лоша.Естественото сравнение, разбира се е с мобилната класика Lara Coft GO и въпреки, че това приключение на кака Лара е значително по-изпипано, Uncharted: Fortune Hunter поне е с ниво над обичайните и отчайващи мобилни игри. В това приключение карикатурната версия на Нейтън Дрейк трябва да решава пъзели, които включват задължителни елементи като избягване на опасности, внимателно планиране на маршрута, активиране на лостове, механизми и др. Интересно е, че Uncharted: Fortune Hunter е интегрирана с Uncharted 4, така че може да използвате успешното си представяне в мобилната игра, за да отключите ексклузивни скинове и костюми за героите в конзолното заглавие, както и да спечелите бонуси за мултиплейър режимите. Необходимо е единствено да свържете вашия PlayStation с играта. Присъстват и задължителните микротранзакции, но самото отключване на бонусите става само с решаване на пъзелите.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

С каква операционна система работи вашият смартфон?
Общо гласували: 1186 Други анкети