Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1550 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
Nier: Automata ще има кампания над 25 часа

Предстоящата ролева игра Nier: Automata ще предложи на геймърите солидна кампания, която се разпростира на повече от 25 часа, потвърди нейният продуцент Йоске Саито по време на Gamescom 2016.Както подобава на всяко RPG, тук също ще има странични куестове. По думите на Саито, тяхното успешно приключване не е задължително за изиграването на играта, но Nier: Automata ще има няколко различни завършека и ако искате да видите най-пълноценния, ще ви се наложи да отделите известно време и на допълнителните куестове.Самите странични задачи ще бъдат разделени на два вида - едните ще бъдат кратки куестове с конкретна задача като намирането на определен предмет или постигането на някаква цел, докато другите ще бъдат по-дълги и ще обхващат няколко глави, разказвайки по-дълга история.Nier: Automata излиза догодина за PS4 и РС.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Коя 4G мрежа ползвате?
Общо гласували: 667 Други анкети