Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1496 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
 

Печалбата от изровените касетки на Atari достигна $107 000

Преди година в сметището, близо до американския град Аламогордо, щат Ню Мексико бяха разкопани непродадените и заровени през 1983 година касетки и игрови приставки Atari. След това част от тези касетки бе предложена за продажба и спечели общо точно 107 930.15 американски долара. Engadget съобщи, че при търговете най-скъпо е продадена касетката с играта E.T. the Extra-Terrestrial, която стигна ниво от немалките 1535 американски долара.Удивителното в тази история е това, че именно тази игра бе призната за най-неудачна в историята на гейм-индустрията и често се включва в списъците с най-лоши игри. Това е разбираемо, иначе нямаше да бъде на боклука. Разкопаването започна още през 2013 година, а в началото на 2014 бяха намерени оцелели касетки на Atari. Копията се продават без гаранции, че ще могат нормално да работят след дългия престой под земята. През тази година в Ebay бяха продадени 881 касетки с 60 различни заглавия на електронни игри. При продажбите, делът на града Аламогордо достигна 65 хиляди американски долара. Engadget допълва, че инициаторът на разкопките е помолил местните власти "да изхарчат тези пари за нещо полезно, а не за запушване на дупките по пътищата или за прокарване на канализационни канали".


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 430 Други анкети