Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Скот Дериксън ще режисира филма по Deus Ex: Human Revolution

Шрифт
От , 1523 прегледа 0 препоръчай |
Още през юли CBS Films разкриха, че са получили правата за адаптирането на играта Deus Ex: Human Revolution към големия екран. Излязлата през 2011 игра разказва за специален агент, който се справя със злодеите главно с помощта на кибернетичните си импланти. Сега стана ясно и кой ще режисира предстоящата лента.

Това ще е Скот Дериксън - известен създател на хорър филми, сред които Sinister и The Exorcism of Emily Rose. Дериксън описа играта като "феноменален киберпънк с душа и интелигентност", който комбинира екшъна и съспенса с философията и по този начин би изглеждал особено добре и на киноекрана.

Макар че преди Human Revolution имаше още три игри от поредицата Deus Ex, сценаристите са се спряли на последната. Причината е логична. Сюжетът в Human Revolution се развива през 2027 година и е предисторията на това, което се случва в останалите три заглавия.

Продуценти на филма ще бъдат Рой Лий и Ейдриън Аскариа, а Изпълнителен продуцент - Джон Пи Мидълтън. На този етап филмовият екип няма готовност да даде дата на излизане на продукцията.
 

Ето как игра за iOS само за 5 минути се портира към Windows 10

Програмистът Дейвид Бруела засне видеоклип, в който се демонстрира самия процес на портирането на несложна игра за iOS към Windows 10 с помощта на софтуерния пакет Project Islandwood, познат още и като iOS Bridge. Процесът съвсем не е сложен и отнема само около 5 минути. Конвертирането се извършва за съвсем опростената игра-рънър Canabalt, първоначално написана на Flash. По-късно Дейвид Бруела преписал играта за iOS и публикувал нейния сорс код. Той използвал своя сорс код, за да провери, доколко Project Islandwood е подходящ за създаване на Windows 10 версия на играта.Въпреки, че това е една съвсем простичка игра, която не изисква някакви колеми познания и умения, клипът показва, че програмистите спокойно могат да използват Project Islandwood за бързо портиране на своите приложения и игри към новата операционна система Windows 10. Microsoft представи софтуерния пакет Project Islandwood още през пролетта на миналата година, който дава възможност за преобразуване на приложенията, създадени за други операционни системи в универсални приложения за Windows 10. Засега продуктът дава възможност за преобразуване на игрите и приложенията за iOS да бъдат прекомпилирани за Windows 10. Софтуерът още не е довършен и се предлага бета-версия, но Project Islandwood има бъдеще.Подобни новини

Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Кой смартфон очаквате през 2016-а?
Общо гласували: 668 Други анкети