Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Super Planet Crash - създавайте и разрушавайте планети

Шрифт
От , 18463 прегледа 0 препоръчай |
Любителите на космически симулатори получиха ново развлечение. Екип астрономи създаде онлайн-играта Super Planet Crash, чрез която всеки има уникалната възможност да създаде своя слънчева система с множество различни планети, започвайки от подобни на Земята тела до газови гиганти и дори звездни джуджета. Ако допуснете дори и едно сблъскване на планети, играта свършва.Въпреки че играта може да създаде зависимост, подобна на Angry Birds, тя не е толкова опростена и е базирана на енджин, който се използва за търсене на екзопланети в реалния живот. Използван е софтуерът Systemic Console, чрез който се търсят планети извън Слънчевата система чрез обработката на големи обеми от данни, получени от космическите телескопи.

Играта започва просто: получавате звезда и въртяща се около нея планета с размер, подобен на Земята. След това трябва да добавяте планети и да следите тяхното поведение. Планетите са най-различни - от съвсем малки до 5000 пъти по-големи от Земята.Целта на играта е да развивате и поддържате своя слънчева система, което не е много просто, понеже се отчита гравитационното влияние на планетите една към друга. За всяко допълнително небесно тяло в системата се начисляват точки.

Новата игра Super Planet Crash, освен за развлечение, може да се използва и за запознаване с принципите на гравитационното привличане. 

Основната игра на Guild Wars 2 става безплатна

От излизането си преди три години, за да започнете да играете MMORPG заглавието Guild Wars 2 не се изискваше нищо друго, освен да направите поръчка на стартовата игра. От вчера обаче, и това не е нужно вече, защото Guild Wars 2 става безплатна. Просто посетете сайта, направете си регистрация и свалете играта. Става дума за основната игра единствено и да, има определени ограничения. Анонсът за това бе направен от ArenaNet по време на PAX Prime 2015, което се провежда във Вашингтон. Студиото обяви също така че първият голям експанжън за играта - Heart of Thorns - ще се появи на 23.10. 2015 г.Новите безплатни акаунти ще идват с определени ограничения, които няма да се отнасят за вече съществуващите играещи. Включвайки се безплатно, ще получите по-малко герои, по-малко бег слотоове, отколкото наличните играещи, а също така движението им ще бъде ограничено до някои зони до достигането на левъл целите (Ниво 10, за да напуснете стартовите зони, Ниво 60 за достигане на World Vs. World и PvP териториите). Освен това ще сте ограничени в комуникациите си. Пълният списък с разликите между платения и безплатния акаунт може да видите тук.Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 384 Други анкети