Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Свързване на компютър с Adnroid устройство

Шрифт
От , 8402 прегледа 7 препоръки |
Смартфоните са много привлекателни, но поянкога губим страшно много време в "поддръжка", нали? Прехвърляне на снимки, музика и синхронизация - отнемат много време, защото малко производители разработват адекватно работещ софтуер за извършването на тези действия. Досадно е всеки път да търсим usb кабел или да пращаме един по един файловете чрез Bluetooth. За iPhone има iTunes, но за Android също, по мое мнение, има такова приложение - SnapPea.

Moже да сте чували за него и дори да го ползвате, но за незапознатите, ето малко по-подробна информация. Приложението позволява трансфер на файлове чрез usb или Wi-Fi. А щом веднъж свържете двете устройства, можете да оставите телефона/таблета си настрана и да работите само от компютъра си. Можете да изпращате/четете/изтривате съобщения, да редактирате контакти, да инсталирате приложения, да прехвърляте файлове и т.н.Това не е първото подобно приложение, но дава нужната функционалност. AirDroid също е добра разработка, даже в някои елементи превъзхожда SnapPea, но интерфейса на SnapPea е по-олекотен, а и няма как да са еднкави, все пак.

SnapPea за Windows можете да изтеглите от тук, а приложението за Android от този линк, или сканирайки QR кода отдолу.QRCode 

Бюджетните смартфони с 4 GB флаш-памет няма да получат Windows 10 Mobile

При представянето на операционната система Windows 10 Mobile, Microsoft обеща да обнови до нея всички смартфони Lumia, работещи под управлението на ОС Windows Phone 8.x. Сега започна да се появява информация, че малък брой (0,06% от всички смартфони) на други производители няма да могат да се обновят до новата операционна система.Почти всички комуникатори ще получат новата ОС, но моделите с 4 GB флаш-памет няма да могат да се обновят до Windows 10 Mobile. В немския уеб-сайт на Windows Phone Mobile се казва, че за обновяването са необходими минимум 8 GB постоянна памет.Причината за това е съвсем прозаична и очевидна: кросплатформената Windows 10 заема значително повече място от Windows Phone 8 и по-точно, около 5 GB. Microsoft уточни, че новата ОС в устройствата с 16 GB флаш ще оставя за потребителите свободни около 10 GB, а при смартфоните с 32 GB постоянна памет, свободни ще остават около 25 GB. Що се отнася до оперативната памет - 512 MB са достатъчни.Списъкът със смартфоните с 4 GB ROM съвсем не е голям:Alcatel One Touch Pixi 3 SeriesNokia Lumia 530HTC 8SBlu Win JR и JR LTEYezz Billy 4Karbonn Titanium Wind W4Kazam Thunder 340WThunder 450 и 450WLСмартфоните с 4 GB флаш-дискове не могат да вземат участие в програмата Insider Preview и няма да получават обновявания.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Колко често сменяте смартфона си?
Общо гласували: 209 Други анкети