Харесайте ни във Facebook

Регистрация | Забравена парола
затвори
Вход чрез Facebook     Twitter

Свързване на компютър с Adnroid устройство

Шрифт
От , 9045 прегледа 7 препоръки |
Смартфоните са много привлекателни, но поянкога губим страшно много време в "поддръжка", нали? Прехвърляне на снимки, музика и синхронизация - отнемат много време, защото малко производители разработват адекватно работещ софтуер за извършването на тези действия. Досадно е всеки път да търсим usb кабел или да пращаме един по един файловете чрез Bluetooth. За iPhone има iTunes, но за Android също, по мое мнение, има такова приложение - SnapPea.

Moже да сте чували за него и дори да го ползвате, но за незапознатите, ето малко по-подробна информация. Приложението позволява трансфер на файлове чрез usb или Wi-Fi. А щом веднъж свържете двете устройства, можете да оставите телефона/таблета си настрана и да работите само от компютъра си. Можете да изпращате/четете/изтривате съобщения, да редактирате контакти, да инсталирате приложения, да прехвърляте файлове и т.н.Това не е първото подобно приложение, но дава нужната функционалност. AirDroid също е добра разработка, даже в някои елементи превъзхожда SnapPea, но интерфейса на SnapPea е по-олекотен, а и няма как да са еднкави, все пак.

SnapPea за Windows можете да изтеглите от тук, а приложението за Android от този линк, или сканирайки QR кода отдолу.QRCode 

Bluboo Xtouch: нов смартфон с уникално поставяне на SIM-картите

Китайският производител на мобилна електроника Bluboo Mobile съобщи, че смартфонът Bluboo Xtouch ще бъде флагман на компанията за 2015 година и ще предложи на потребителите много добър дизайн и хардуер. Една от главните особености на новия комуникатор ще бъде особената планка за SIM-карти и карти памет. Това е планка тип "три-в-едно", която дава възможност за едновременното поставяне на две SIM-карти и една карта памет. Подобна конструкция не бяхме виждали досега и тя дава възможност да се ползват услугите на два мобилни оператора и едновременно с това повече флаш-памет. В другите китайски смартфони обикновено могат да бъдат поставени или две SIM-карти или едновременно една SIM-карта плюс една карта памет. Техническите характеристики на смартфона Bluboo Xtouch включват 5-инчов дисплей с резолюция 1920х1080 пиксела, базиран на системата-върху-чипа MediaTek MT6753 с 64-битова архитектура, осем процесорни ядра, работещи с тактова честота 1,5 GHz плюс интегрирания графичен ускорител ARM Mali-T720. Налични са 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск, основата камера с резолюция 13 мегапиксела и фотосензор на Sony, като и предна камера с резолюция 5 мегапиксела. Поддържа се работата със съвременните LTE мобилни мрежи от четвърто поколение.


Добавете коментар
Публикуването на коментари е разрешено само за регистрирани потребители.
Ако имате регистрация влезте със своето име и парола от тук или се регистрирайте безплатно.

Вход чрез Facebook     Twitter
четени препоръчвани коментирани

Ще си купите ли iPhone 6s или 6s Plus?
Общо гласували: 768 Други анкети