Анонсираха Ravensdale

0
27

Запознайте се с новото предизвикателство, готвещо се да покори световната гейм сцена. То е озаглавено Ravensdale и бе анонсирано официално на тазгодишната Конференция за гейм разработчици, проведена в Сан Франциско. Играта е дело на дизайнерите и разработчиците от гейм студиото Spellbound Entertainment. То е основано през 1994 година в Германия от Armin Gessert. До момента екипът му наброява близо 50 души. Аудиторията е вече запозната с работата на Spellbound Entertainment. Сред по-популярните заглавия на немското гейм студио са Giana Sisters DS (2009), Helldorado (2009), Desperados 2: Cooper’s Revenge (2006), Chicago 1930 (2003), Smoking Colts (2003), Robin Hood: The Legend of Sherwood (2002), Airline Tycoon (1998–2003), Perry Rhodan – Operation Eastside (1995), The Great Giana Sisters (1987) и много други.

Spellbound Entertainment започват работата си по Ravensdale още през 2007 година. Причината гейм студиото да отлага довършването на играта, е довършването на другото им заглавие, а именно Arcania: A Gothic Tale. Напомняме ви, че Arcania: A Gothic Tale е приключенска игра, която ви приканва да тръгнете на едно пътуване и да проучите всяко едно кътче от екзотични и изключително интересни местности. Средите в играта ще ви впечатлят с отличната архитектура на сградите, различните климатични зони и много специални ефекти. Сюжетната линия проследява събитията около героя, търсещ обратния път към дома и начин да си отмъсти на своите врагове.

Ravensdale се готви да се появи както във версия за РС, така и за конзоли – PlayStation 3 и Xbox 360. Тя ще бъде подсилена с мощта на два гейм енджина Trinigy и PhysX. Геймплеят на Ravensdale ще бъде изключително динамичен и интензивен, предлагащ много екшън, огромна доза адреналин и интригуващи мисии. Очаква ви модерна графика, достъпен интерфейс и интересна сюжетна линия.

Ravensdale е все още в процес на разработван. Spellbound Entertainmen вече започнаха да търсят и подходящи издатели за играта. Тя ще се появи както в Европа, така и в Северна Америка. Дебютът на Ravensdale е насрочен за 2012 година.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари