Анонс на експанжъна Vermintide 2: Winds of Magic

0
53

Студио Fatshark иска да зарадва феновете си с допълнение към своята игра Warhammer: Vermintide 2. Тя се казва Winds of Magic и ще излезе на 13-ти август.

Winds of Magic ще ви донесе нов враг за сражаване – хората-зверове (Beastmen). Те са описвани като гнусна смесица от хора и чудовища (видеото в YouTube ще ви даде по-ясна представа за техния външен вид и умения). Освен това Fatshark ще върне най-високата трудност на играта, Cataclysm, в дори още по-непобедима версия. Героите могат да достигат до максимум ниво 35 (повишено от 30) и заедно с това да избират между нови таланти. Ще бъде въведен нов режим на игра, носещ името на заглавието на експанжъна – Ветровете на магията. Заедно с всичко това ще има нови оръжия и оборудване за всеки един от героите.

Допълнението ще може да се изпробва в етап на бета тестове, като предварително поръчалите в Steam получават директен достъп до него. Междувременно Fatshark организира още един бета тест на Vermintide 2 Versus, където разработчикът експериментира с нов мултиплеър (PvP) режим.

Warhammer: Vermintide 2 излезе през март миналата година под овациите на одобряващите критици и фенове. Много от тях харесаха играта заради липсата на микротранзакции в сравнение с тогавашния конкурент Star Wars: Battlefront II. От друга страна обаче заглавието нямаше същото публично присъствие, като бяха продадени едва милион копия от него през първия месец след дебюта. За сравнение Battlefront II бе купена над 9 милиона пъти за два месеца.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за