Анонс на ново допълнение към Arma 3

0
87

Това, което прави Bohemia Interactive е похвално. Пет години след излизането на играта, чешкото студио не забравя своите верни фенове и продължава да поддържа огъня, издавайки допълнения към нея. Следващото такова се нарича Warlords. Безплатното обновление е мултиплейърно и представя нова карта и сценарий: избирате страна – CSAT или НАТО, биете се с контролиран от изкуствения интелект в играта враг, след което се заемате с вашите реални врагове. Избирате сектори, опитвате се да ги завладеете, а след това ги свързвате и се насочвате към врага си. Звучи просто, но подобно на всичко в Arma 3, въобще не е лесно. А освен това, при добро представяне на бойното поле или елиминирането на повече вражески фракции, ви очакват награди.

„По време на мача, играещите могат да спечелят командни точки. Колкото е по-добро представяне ви на бойното поле и колкото повече сектори е завладял екипа ви, по-голям ще е броя на точки, с които ще разполагате. Те могат да се използват, за да получите помощ от въздуха, която може да се изразява в доставка на превозни средства, специални оръжия, по-добро оборудване и снаряжение, приятелски AI подкрепления или някакъв вид стратегическо преимущество, като бързо придвижване или сканиране на секторите“, пишат Bohemia.

Warlords или Обновление 1.86, доставя също специалния пакет с оръжия ADR-97, досега достъпен само в Steam Workshop, както и герои чиито лица са създадени по модел на някои от хората от Bohemia, използвани като тестова база за новия фотограметричен подход, който студиото възнамерява да използва и в бъдеще.

Пълният списък с промени, които носи със себе си току-що излязлото обновление, може да видите тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за