Анонс на ново DLC за CoD: Advanced Warfare

0
28


Sledgehammer Games пуснаха четвъртото и последно DLC за Call of Duty: Advanced Warfare. Reckoning ще включва четири нови карти, последната част от Exo Zombies и ново оръжие.

„Какво удивително пътешествие бе това. От момента по подготовка на Advanced Warfare до завършването на четвъртия DLC пакет, това беше едно невероятно изживяване. Често съм казвал, че разполагаме с най-добрите фенове на света и наистина мисля това, което казвам. Очакваме да продължим да ги подкрепяме и за в бъдеще“, сподели по повод пускането на последното DLC за CoD: Advanced Warfare шшефът на Sledgehammer Games и един от основателите на студиото Глен Шофилд.

Четирите мултиплейърни карти в пакета са:

Overload, която ще ви отведе към Ню Багдад, където ще се насладите на източна екзотика, фонтани и пищни градини. Многото нива на картата и широките открити пространства подсказват, че в картата ще може да упражните уменията си поведене на бой от средно и далечно разстояние.

Quarantine: След пускането на смъртоносен вирус и последвалата епидемия, островът е превърнат в поле за тестването на биологично оръжие. Средната по размери карта и тесните пространства предполагат динамичен бой от късо разстояние, а отворените пространства позволяват всякакъв тип бой. Отключете бонуса за поредни убийства, за да отключите мощна ракета, изстрелвана от кораб.

Fracture: Открийте тъмните тайни, заровени дълбоко под арктическия лед на станцията. Намерете прикритие зад ветрени турбини и тежко оборудване, възползвайки се от откритите пространства на края на глетчера. Подгответе се за момента, в който ледът ще се разпука.

Swarm: Управлявайте роботизирано ято от дронове по дългите улици на Сеул и се включете в комбат включващ пресечени пространства от градската джунгла на южнокорейската столица.

Reckoning ще ви достави и последната от Exo Zombies картите – Descent. Мястото на действието на Descent се развива в подводен град на Atlas Corporation. Тук завръщането си ще направят Ленъкс, Лилит Суон, Джим Декър и Кан като герои, които ще може да управлявате. Картата включва и ново зомби: Fused Zombie, както и ново оръжие: Trident.   

Reckoning ще направи дебюта си в Xbox Live на 04.08.2015 г., а по-късно и на платформата на PC, PS3 и PS4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари