Анонс на Alien: Blackout

1
324

Определено не това очакваха феновете на Isolation.

След като в края на миналата година 20th Century Fox подсказа за излизането на нова игра от света на „Пришълеца“, мнозина се размечтаха за продължение на Alien: Isolation, което да отговаря на достойнствата на играта от 2014. Тази седмица стана ясно, че действително нова игра ще има и името ѝ е Blackout. Става въпрос обаче за мобилно заглавие, в което даже няма да видите Рипли. Всъщност влизате в нейната роля отново, но като управляващ екип от оцелели, които се опитват да избегнат хватката на ксеноморфа. Alien: Blackout” е игра, която се разработва от FoxNext Games, D3 Go! и Rival Games.

„Опитайте се да останете живи през седемте страховити нива като направлявате екипажа на Аманда Рипли през нарастващо предизвикателни задачи, използвайки системите за извънредни ситуации на станцията. Несигурността и непредсказуемостта, както на пришълеца, така и на екипажа може да изложи Аманда и цялата станция на пълна разруха“, гласи част от официалния анонс на Alien: Blackout.

Играещите ще трябва да използват умело ограничените енергийни ресурси на кораба, за да управляват холографска карта, камери за наблюдение и сензорите за движение, докато се опитват да останат скрити.

Засега няма посочена точна дата на излизане на играта, но се очаква тя да се появи в Apple App Store, Google Play и Amazon App Store.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари