Анонс на Axis & Allies Online

0
57

Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на класически ролеви игри, като Baldur’s Gate и Icewind Dale, тази седмица представи своята нова игра – Axis & Allies, компютърна версия на популярната настолна игра от света на Втората световна война.

В Axis & Allies получавате възможността да поемете контрол над една от петте основни страни (Великобритания, Япония, Съветския съюз, САЩ и Германия) в конфликта и да се опитате да установите контрол над завзетите територии, с което да спечелите играта – колкото повече територии владеете, толкова повече възможности получавате да подсилите позициите си, развиете армията си и победите своите съперници в това ново ММО заглавие.

С Axis & Allies ще може да играете, както в сингъл, така и в мултиплейърен режим, както и hotseat за до петима човека. Заедно с това получавате достъп до богати и подробни ръководства, интерактивни помощници и военни дневници.

„Докато растях имах две любими игри – Dungeons & Dragons и Axis & Allies. Като дългогодишен играч на Axis & Allies, аз съм развълнуван от възможността да мога да пресъздам тази класическа игра за други страстни фенове на заглавието – както и за новата онлайн публика. Axis & Allies Online улавя духа на съперниество и приятелско съревнование на настолната игра с няколко ключови разлики: няма нужда от предварителна подготовка на мястото за игра и разчистване след това и не може да обърнете масата в случаите, в които губите“, шеговито отбелязва при анонса на играта изпълнителният директор на Beamdog Трент Остер.

Играта влиза в Steam Early Access по-късно тази година.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за