Анонс на Burden of Command

0
128

Играта може да изглежда като току-що отупана от нафталина, но обещава нещо наистина различно.

Green Tree Games направиха анонс на своята игра Burden of Command. Заглавието наистина изглежда като излязла от 80-те години на миналия век, но това е само привидно, тъй като авторите му са наистина амбициозни.

Burden of Command е походова военна стратегия, която съчетава класически елементи на ролева игра. Основополагащи тук ще са не толкова тактическите ви умения и знанията ви за разполагане на артилерията, бойните дивизии и обмисляне на различни стратегии, а уменията ви на психолог и човек. Вие командвате боен взвод през Втората световна война и от това дали вашите подопечни се чувстват стресирани, дали ви уважават достатъчно, дали ще може да задържите морала в тях и да им вдъхнете надежда, ще са определящи за победата.

Green Tree основават играта си на книгите на Джон Макманъс, който е специалист по Втората война. Заедно с това, авторите на играта споделят, че по отношение на RPG елемента, сред игрите, които са ги вдъхновили са Band of Brothers, Banner Saga и Crusader Kings. В центъра на събитията ще са „Памукосъбирачите“ – легендарен взвод от американската армия, а за предаване на реално случилите се събития се консултират с истинския хроникьор на бойната група.

Burden of Command няма все още дата на излизане.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари