Анонс на Civilization VI

3
4


Във Firaxis не спират да работят. След издаването на XCOM 2 по-рано тази година, студиото обяви, че подготвя поредна игра от друга емблематична поредица – Civilization, която ще се появи на 21.10.2016г.

Студиото обещава новата игра да представлява значителна еволюция в сериите с въвеждането на нови начини за взаимодействие с вашия свят, възможност да разширите империята си по цялата карта, да развиете по нов начин културата си и да се изправите лице в лице срещу едни от най-великите лидери в историята в опит да изградите империя, която да устои на изпитанието на времето. Ето и някои отличителни характеристики на играта:

– Експанзивни империи – Получавате пълен поглед над империята си на картата по начин, по който не сте можели досега. Всеки град се разпростира на множество плочки, така че ще можете по-гъвкаво да градите градовете си, за да се възползвате в пълнота от терена.

– Активни изследвания – Отключете оптимизиращите възможности, които да ускорят прогреса на цивилизацията ви през историята.

– Динамична дипломация – Взаимодействието ви с другите цивилизации търпи промени с времето – през примитивни първи контакти, при които войната е естествен развой на събитията до по-късни алианси и договорки.

– Комбинирани сили – Развивайки идеята за една единица на плочка, подкрепящите единици вече могат да бъдат обединявани с други – като например танковата поддръжка с пехотата или войниците със заселниците. Сродни единици също могат да се комбинират, образувайки могъщи корпусови единици.

– Разширен мултиплейър – В допълнение към традиционните режими, ще може да се кооперирате или да си съперничите с приятели в разнороден брой ситуации, всички те организирани така че да могат да бъдат приключени в една сесия.

– Една игра за всички играещи – Докато ветераните в сериите ще могат да се възползват от новите начини за успех по-добре, новата система с ръководства, представят на новите играещи основополагащите концепции, с които те лесно ще започнат своя прогрес.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещя коментар
0 Автори на коментарите
Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Azhen
Azhen

Е сериозно ли толкова не видяхте как се пише Civilization ? … поне на 5 места се вижда а вие пак Citisation та Civilisation …

Azhen
Azhen

Не напълно но нищо.