Анонс на Flight Sim World

0
65

Ако сте фенове на игрите със самолети и летателните симулатори със сигурност ще останете доволни от анонса на Flight Sim World на Dovetail Games. Играта представлява реалистична симулация, позволяваща ви да летите с едномоторни и двумоторни машини по целия свят. Както може да видите от видеото, нивото на детайлизираност на машината и кабината са на изключително високо ниво и всичко около вас, като различните показатели, копчета и измерватели не са някакво изображение, а напълно управляеми уреди, съобразени с действителността. Може да изграждате свои маршрути или да поемете на предварително зададени мисии, като преди това, разбира се изкарате нужния пилотски курс.

Играта влезе в Steam Erly Access и съвсем скоро ще е достъпна за всички летци, които искат да се почувстват пилоти от комфорта на своята стая. Очаква се скоро създателите на играта да предложат и безплатно демо, както и мултиплейър (в алфа етап на разработка). Ако сте любопитни за проекта, може да посетите сайта на Dovetail Games за повече информация.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари