Издателят Kepler Interactive и разработчиците от A44, създатели на екшън ролевата игра от 2018 Ashen, анонсираха своя съвместен проект с името Flintlock: The Siege of Dawn. Играта, подобно на Ashen, ще е екшън-RPG с открит свят, което трябва да излезе по-късно тази година за платформите на PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, както и за персонални компютри (в Steam и Epic Games Store), а също и от ден първи в Xbox Game Pass.

Flintlock: The Siege of Dawn ще ви предложи един разнообразен древен свят, в който хората са открили мощта на барута и се изправят срещу могъщ враг, за да се оттърват най-после от потисничеството му. Това са жестоките богове, които се завръщат през Портала на отвъдното в света на хората и изправят човечеството на ръба на унищожението.

Вие ще поемете контрола над необичаен герой, красивата Нор Ванек, член на коалиция, която е готова на всичко да спаси хората, а самата героиня има лични сметки за уреждане с враговете. Тя няма да е сама обаче в този неин път към отмъщението. Нор Ванек ще е придружавана и подпомагана от Енки, приличащо на лисица създание, което притежава магически сили. „Водени от желанието за мъст, заедно ще водите човечеството към последната битка и ще получите възможността да изследвате един открит свят, пътувайки през пустинни пясъци, криещи смъртоносни опасности руини и извисяващи се в облаците градове, които крият множество тайни“, гласи анонса на играта.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари