Анонс на Football Manager 2020

0
423

Sports Interactive спази традицията и в края на лятото анонсира новия Football Manager 2020. За съжаление не знаем много за новите неща в играта, които предстоят да се видят, когато тя излезе през ноември. Все пак има новина, която засяга платформите, за които ще се появи играта. Освен за PC и macOS, Nintendo Switch и мобилни устройства (Football Manager 2020 Touch и Football Manager 2020 Mobile), Football Manager 2020 ще излезе и за Google Stadia.

Това, което със сигурност може да очакват кандидат-треньорите са почти 2500 клуба от 50 страни и близо половин милион футболиста, чакащи свое звезден миг да ги селектирате. Не знаем също и дали е сключен нов лиценз. Миналата година беше сключен договор между Sports Interactive и немската Бундеслига, което позволи едно от най-силните футболни първенства да влезе във FM. Отново миналата година беше представена голяма промяна в основни механики на играта, бяха представени за пръв път и технологията на голлинията и ВАР. Вероятно обаче и в това издание на FM няма да видим женски отбори, което, както посочиха и преди няколко пъти от Sports Interactive, не е финансово изгодно за тях.

Миналогодишното издание на Football Manager се оказа изключителен успех за SEGA и Sports Interactive, като през юли стана ясно, че са били продадени над 2 000 000 копия на играта – своеобразен рекорд за сериите.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари