Анонс на Path of Exile: Synthesis

2
191

Grinding Gear Games анонсираха входа на нова лига в Path of Exile. Името ѝ е Synthesis и тя представя нов герой: Кавас, чиято памет е силно нарушена. Той е дух, който е играл важна роля в историята на Рекласт. Вие ще трябва да му помогнете да си спомни своето минало и да събирате фрагменти от спомените му из целия игрови свят и да се сражавате с могъщи чудовища, за да стабилизирате спомените му.

Интересна механика ще ви позволи чрез някои от тези фрагменти да се „разхождате“ в ума на Кавас, като по този начин си създавате път към определен тип награди. Техните ползи обаче са ограничени, така че трябва да сте внимателни.

Намирайки спомен, вашата първа задача ще е да го стабилизирате. Това на свой ред ще ви даде фрагмент, който трябва да поставите в зона, плаваща в границите на паметта на Кавас – Memory Nexus. Там ще откриете картата на паметта му. Вие поставяте всеки получен от вас фрагмент на повърхност, напомняща пъзъл, в който всеки фрагмент има точно определен слот, който му пасва. Един от акцентите в Synthesis ще е създаването на нови предмети, които ще може да изработвате от наличните ви артефакти и моддове, което ще ви позволи да създавате понякога и предмети, които не съществуват в игровия свят. Може и да очаквате не само нови заклинания, но и преработка на цялата им система с цел налагането на баланс. Заедно с това, представянето на Synthesis ще интегрира декемврийския експанжън Betrayal, напълно в главната игра, дизайнът на Atlas of Worlds се променя за пореден път и голяма част от музиката получава също значителна преработка.

Експанжънът излиза официално на 08.03 за PC и на 11.03 за Xbox One. Очаква се той да е включен в PS4 версията на Path of Exile, която очакваме да се появи в средата на следващия месец.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Efix
Efix

Blizzard да хващат тефтерите и да си водят записки. Предадоха aRPG фронта с D3, да видим дали ще направят както трябва D4 ….

Kofti Petrov
Kofti Petrov

Blizzard отдавна заложиха на комерса, нормално е голяма компания да си гледа прихода на 1 място, затова ще наблягат и на вресията за телефон с аудитория 10+ годишни 🙂 За диабло 4 лично аз нямам големи очаквания … след 2-3 години ще видим