Gameparic, Games Incubator и PlayWay S.A. анонсираха своята следваща видеоигра – стратегията/мениджмънт сим с името Project Wunderwaffe.

Играта ви пренася във времето на Втората световна война, в която вие ръководите таен бункер. Натоварени сте със специална мисия: да разработите секретно оръжие, което да промени хода на войната в полза на Оста. За тази цел вие ще трябва да изградите секретен подземен обект, да го оборудвате с внимание и да го направите истинска крепост, след което да създадете супероръжие.

„Надежда? Ниой не ме мисли за нея вече. Генералният щаб започва да се разпада. За мнозина, изходът от войната вече е решен. Последният бастион, който може да ви предостави някакъв минимален шанс да промените хода на събитията в полза на германците е тайна база, скрита дълбоко в планините, която ще трябва да управлявате“, започва анонса на Project Wunderwaffe. „На всеки от немските командири е наредено да остане на бойните линии и да запази позициите си с цената на всичко, за да имате възможно повече време да подготвите своето оръжие, което ще нанесе крайното разрушение“.

Започвате приключението си в Project Wunderwaffe още с дизайна на мрежите от подземни тунели и отделните помещения, ефективното разположение на различните системи, които ще осигурят на изследователите в подземната крепост електричество, чист въздух и вода. Следва установяването на оперативния център, лабораториите, залите за тестове и шпионския център. Когато това е готово, вие ще започнете да наемате най-добрите учени, които може да ви свършат работа, да вербувате шпиони и персонал. В същото време, враговете ви знаят какво подготвяте и се стараят по всякакъв начин да осуетят плановете ви и да не ви позволят да създадете оръжието си.

Играта вече е в Steam, но все още няма дата на излизане.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари