Zenimax Online Studios направи важен анонс тази седмица с даването на подробности за следващото допълнение към The Elder Scrolls Online, Dragon Bones.

Става дума за наистина сериозно по обем допълнение, което добавя много ново съдържание. Като например две изцяло нови тъмници: Scalecaller Peak и Fang Lair, в които ще срещнете нови врагове и ще могат да се играят, както в нормален, така и във Veteran режим.

„В Scalecaller Peak, лобното място на отдавна почина драконски свещеник днес се населява от заразени окултисти, които следват тайна мисия: да разпространят смъртоносна чума, каквато Тамриел не е виждал досега. Вие и вашите съратници ще трябва да пропътувате до Scalecaller Peak, да победите окултистите и вярната им армия и да сложите край на заплахата. Дълбоко скрит във Fang Lair, висш некромант извършва зловещ ритуал в опит да възкреси към нов живот костите на някога живял по тези земи дракон. От вас и вашите сподвижници зависи да влезете в подземието и да се изправите срещу некроманта, да спрете ритуала и да попречите на звяра да размаха черните си крила над Тамриел“, гласи анонса на експанжъна. Той ще е достъпен безплатно за членовете на ESO Plus или ще може да се поръча в магазина на играта.

Заедно с Drahon Bones пристига и редовното безплатно обновление, което ще е достъпно за всички. С него идва специалната Outfit система, с която да промените външния си вид, както и характеристика, която да ви позволи да съхраняват неща в дома си. Освен това ще получите достъп до две нови бойни полета: Mor Khazgur и Deeping Drome (изисква се Morrowind), новият инструмент, Skills Advisor и още много неща.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари