Badland Publishing и Warani Studios анонсираха хорър играта си THE ORIGIN: Blind Maid, заглавие за потребителите на PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и Steam, което ще се появи в началото на следващата година.

Мястото на действието се развива в областта Гран Чако, огромен регион, простиращ се между Парагвай, Боливия и Аржентина, като акцент в историята се явяват елементи от местния и световен фолклор.

„Подгответе се да преживеете истински хорър от първо лице през първата четвърт на 2021. THE ORIGIN: Blind Maid ще ви срещне с един истински мошеник, корумпиран политик, който бяга от властите, след като е бил обвинен по множество обвинения. Планът му е наглед прост и ефективен: да пресече парагвайската част на Чако в компанията на своя асистент, и да избяга в Бразилия. Това, което този политик, въплъщение на истинското зло, никога не си е представя, че ще се срещне с едно доста по-старо и мрачно зло: Сляпата булка, свръхестествено същество с трагично минало, което ние ще открием истината за него в хода на пет наситени с напрежение глави… освен, ако не умрем първо ние“, гласи анонса на играта. „Представяна като история за престъпление, наказание и изкупление, THE ORIGIN: Blind Maid ще ни принуди още от първите минути на играта да се борим за живота си, да пълзим през гъстата растителност, за да избегнем постоянния тормоз от страна на Злото, докато изследваме различни локации в търсене на предмети и оръжия, които ще ни позволят да оцелеем още един час в една среда, която е толкова дива, колкото и неизследвана в пространството на видеоигрите“.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари