Анонс на Train Simulator 2020

0
121

Чакащите пристигането на композицията на Train Simulator 2020 ще могат да се качат на нея на 19-ти септември. Dovetail Games анонсираха тази седмица излизането на най-новата игра от влаковия симуолатор, придружавайки анонса си с видео, представящо основните достойнства на играта.

Train Simulator 2020 ще представи редица подобрения и новости, сред които нови гари и маршрути, като например линията Нюрнберг – Регенсбург, възможността да се насладите на красивата природа по поречието на Дунав и още много приключения.

Новата система Journey идва с часове геймплей и внимателно подготвени ръководства, а настоящите пътувания включват Great Western Express, Long Island Rail Road, Main Spessart Bahn, Northern Trans-Pennine и Peninsula Corridor. Представена и друга нова система – Action Point – която ще ви възнагради за проявена от вас точност, а заедно с нея идва и нов редизайн на табла и разписания.

Добавени са споменатата вече немска линия, както и два британски маршрута – югозападната главна линия от Саутхямтън до Борнемут и норфолската южна N-линия.

Dovetail са подготвили и следващото голямо безплатно обновление на играта, а пълен списък на промените може да видите тук. Самата игра се появява, като обновление на Train Simulator 2019 в Steam.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за