Гризман празнува гола си на финала с танц от Fortnite

12
1719
Снощният финал на Световното първенство по футбол ще бъде запомнен най-вече с две неща. Най-напред и значително по-важно и тъжно, некомпетентен или продажен съдия се подигра с хубавата игра и опорочи мача преди още да е започнал. Освен това и малко по-положително, феноменът на лято 2018 Fortnite получи непринудена реклама, след като нападателят на Франция Антоан Гризман отпразнува попадението си с танц от онлайн шутъра.

Отбелязвайки след измислената дузпа, Гризман озадачи милиони зрители с глуповати и некоординирани движения. Но ако играете мултиплейър хита, с лекота ще идентифицирате изпълнението като танца Take the L. Ето как изглежда той във Fortnite:

Гризман празнува не за пръв път попадения с този танц, направи го и срещу Аржентина, както и с клубния си отбор Атлетико Мадрид.

Джеси Лингард от късметлийския отбор на Англия, който игра полуфинал без да е срещнал нито един достоен съперник, също изпълни Shoot танца срещу Панама.

12
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
6 Коментари
6 Отговори на коментарите
7 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
7 Автори на коментарите
Биткойн = Балон = ПирамидаAnonimousgotqnКомайбецеков съкс Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Валентин Змийчаров
Валентин Змийчаров

Здравейте,

Това е първият ми коментар в Калдата. Това е най-малоумната статия, която съм прочитал в този сайт и повече прилича на статия в секция Булевард на друг такъв.

1. Дузпата беше 100 процентова, но дори да е спорна, защо технологичен сайт се занимава да категоризира съдия като „некомпетентен или продажен“
2. Защо търсите сензацията и новината в нещо, което се случва от много време насам.
3. Ако смятате, че това са най-интересните неща във финал на световно с 6 гола, то имате сериозни проблеми.

gotqn
gotqn

Прав си за всичко, освен за дузпата – 100% беше на дузпата, която напрвиха Юве срещу Реал. Тази е по-скоро 50 на 50. И това за танца също е готино (не го знаех) и все се чудих защо го прави – така, че като цяло автора може просто да не използва такива епитите – другото си е ОК.

Anonimous
Anonimous

Съвет към вас, които всичко това четете от родина. Разберете, че така нареченият общодостъпен – равен интернет не съществува. Ние, които живеем извън българия издирваме заглавия. Но недайси боже да попаднем на клип от Европейският VBox, 100 про легален…. Нелегалните клипове, ограничените с авторски права ги виждаш само в България. ТЕСТОВЕ СЪМ ПРАВИЛ МНОГО. С тази статия…. Наистина с тази статия и геолокацията към видеото. Окончателно за мен пропаднаха Калоян и Дата !!! Клипът е 100% освободен от авторски права, но линкът е към собствен ограничен кът от Youtube… После как да не ме е срам да кажа че съм… Виж още »

magic
magic

Абсолютно съм съгласен с Валентин Змийчаров.
Гледайте си работата, че и нея не я вършете както трябва. Оставете футбола на футболните хора. Те са по умни от Вас и разбират играта, за разлика от Вас.

Комайбе
Комайбе

Държавата прилага ГЕНОЦИД върху народа и животните около Странджа, вие ми пишете тука за некви тъпи „танци“. Я малко по-сериозно!

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Ти разкри таен масонски план на правителството за наказателна акция срещу шепа пенсионери от странджа и техните животни. Верно че ще ги компенсират с пари и верно че имаше заразени животни, ама друго си е да напишем ГЕНОЦИД с главни букви. Звучи като заглавие в жълт парцал.

Комайбе
Комайбе

Абе шматка, ти ходил ли си някога в този район? Шарково, Странджа, Крайново? Знаеш ли колко жители са останали, как живеят и от какво се прехранват? Да, точно по шепа пенсионери има там, но това не дава право на никой да ги зачеркне с лека ръка! С колко мислиш, че ще ги компенсират и дали това е достатъчно, за да започнат от начало? Звучи като заглавие в жълт парцал, щото е точно на такова място 😉 Хайде със здраве, гледай по-малко телевизия и се опитай поне веднъж да мислиш с тая празна кратуна.

Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Кракът ми не е стъпвал там, шматарок. Не е и нужно. Личните ти впечатления грам не са важни в случая. Важно е само че са открити заразени животни и за да се избегне заразяването на много повече се избиват няколко стада. Така правят цивилизованите държави. Жертват малкото, за да спасят многото. След това изплащат компенсации. Другият вариант е да си затворят очите и да пламне целия регион, и да съсипят поминъка и съдбите на много повече хора. Ако бяха процедирали така, веднага такива като теб които сега скачат за бабичките, щяха да скочат и да питат защо държавата не си… Виж още »

цеков съкс
цеков съкс

Πиcaлият cтaтиятa e ĸpeтeн. Kaĸ peши, чe Koлyмбия и Швeция ca нeдocтoйни? Kyпили ca cи yчacтиeтo нa Cвeтoвнoтo? Πpecĸaчaнeтo нa гpyпитe? Или пoбeдитe им ca били пoдapeни? Cлeд ĸaтo cи cъбpaл пoвeчe тoчĸи oт ĸoнĸypeнтитe, знaчи пoвeчe зacлyжaвaш oт тяx дa пpoдължиш нaнaпpeд. B eлиминaциитe aĸo cи вĸapaл гoл пoвeчe oт пpoтивниĸa знaчи зacлyжaвaш дa пpoдължиш нaпpeд.

gotqn
gotqn

Koлубимя е със стари звезди. Швеция – ти луд ли си е 😀 ние ги бихме, те се класираха с клизма и пак нагласяха резултати.

Anonimous
Anonimous

Защо линкът към YouTube през вашият сайт ме ограничава от към авторски права ???

Много МОЛЯ ОТГОВОРЕТЕ !!!

Anonimous
Anonimous

Cъвeт ĸъм вac, ĸoитo вcичĸo тoвa чeтeтe oт poдинa. Paзбepeтe, чe тaĸa нapeчeният oбщoдocтъпeн – paвeн интepнeт нe cъщecтвyвa. Hиe, ĸoитo живeeм извън бългapия издиpвaмe зaглaвия. Ho нeдaйcи бoжe дa пoпaднeм нa ĸлип oт Eвpoпeйcĸият VВох, 100 пpo лeгaлeн…. Heлeгaлнитe ĸлипoвe, oгpaничeнитe c aвтopcĸи пpaвa ги виждaш caмo в Бългapия. TECTOBE CЪM ΠPABИЛ MHOГO. C тaзи cтaтия…. Haиcтинa c тaзи cтaтия и гeoлoĸaциятa ĸъм видeoтo. Oĸoнчaтeлнo зa мeн пpoпaднaxa Kaлoян и Дaтa !!! Kлипът e 100% ocвoбoдeн oт aвтopcĸи пpaвa, нo линĸът e ĸъм coбcтвeн oгpaничeн ĸът oт Yоutubе… Πocлe ĸaĸ дa нe мe e cpaм дa ĸaжa чe cъм… Виж още »