До края на тази година трябва да излезе Deus Ex: Mankind Divided за Linux

1
22

Неотдавна в каталога на Steam бяха открити двоични файлове на играта Deus Ex: Mankind Divided с ОС Linux и се предположи, че ще има версия за тази операционна система. Сега вече със сигурност се знае, че тази игра ще има версии за Linux и SteamOS.

 

Това е съобщено на официалния сайт на компанията и с портването ще се занимава Feral Interactive. Преди няколко дни в Туитър акаунта на тази компания се появи информация, че скоро ще бъде представена страхотна игра за Linux. Днес се появи туит с анонса на тази игра.

Този път се обяснява, че играта ще излезе за MacOS и Linux още тази година. Точната дата не е обявена, но това е най-вероятно да стане по време на коледните празници.

Да си припомним набързо сюжета на тази игра. Действието протича през 2029 година, когато има хора с импланти – механични приспособления, които дават допълнителни възможности – сила, издръжливост и най-различни умения. Но тези хора се считат за низвергнати и са отделени от останалото общество.

 

Геймърът влиза в ролята на тайния агент Адам Дженсън. Той си има импланти и е въоръжен от държавата с последните достижения в областта на оръжията. Трябва да се разкрие огромен световен заговор и е необходимо да се внимава с доверието към различните хора.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари