Е3 2018: Анонс на Wolfenstein: Youngblood

0
191

Новият Wolfenstein ни отвежда в края на миналия век.

Предварителните пресконференции на Е3 2018 стартираха ударно, като без никакво съмнение Bethesda привлякоха вниманието на всички в началото със своите анонси. Един от тях беше на Wolfenstein: Youngblood – последната част от трилогията на MachineGames за симпатичния убиец на нацисти Би Джей Блачкович.

Почти нищо не знаем за играта, но да се надяваме, че ще научим повече на самото Е3. Това, което знаем е, че действието в играта се развива през 80-те години на миналия век в Париж, където двете дъщери на нашия герой са част от съпротивата. Играта е онлайн кооперативен шутър, но ще може да се играе и изцяло в сингъл.

„Две десетилетия са изминали, откакто Би Джей Блачкович се бори заедно със съпротивата, за да даде ход на Втората американска революция в Wolfenstein II: The New Colossus. Битката обаче все още е далеч от своя край. Би Джей е изчезнал в окупирания от нацистите Париж и сега всички надежди са свързани с децата му, за да продължат борбата“, гласи анонса на играта. „В Wolfenstein: Youngblood участват Джесика и София Блачкович, близначките на Аня и Би Джей. Двете ще организират убийствен екип, за да освободят Париж от тиранията на нацистите в интензивна кооперативна кампания. Зависи от вас и ваш приятел да продължите традицията на семейство Блачкович в трепането на нацита и спасите света, когато Youngblood излезе през 2019“.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за