За „обединението” между Microsoft и Sony

3
15

През миналата седмица Microsoft станаха едни от главните герои в новинарските сайтове. Причината беше неочакваната регистрация на домейните Sony-Microsoft.com и Microsoft-Sony.com. Моментално се появиха поне двайсетина теории за тяхната роля – дори се говореше, че двата гиганта ще се слеят в скоро време.

Видни експерти от най-различен калибър започнаха да се чудят за предназначението на съюза. Някои предположиха, че Microsoft и Sony планират да създадат съвместно нова конзола, която да смаже конкуренцията в лицето на Wii и Wii U.

Разбира се, не винаги зад имената на интересни домейни стоят някакви грандиозни сделки. Случаят беше разяснен в twitter от вицепрезидентът на Microsoft Франк Шоу.

Той е потвърдил, че Microsoft винаги са считали Sony за свой партньор, но не трябва да се правят никакви изводи само защото е регистриран домейн Microsoft-Sony.com. Това е проект, имащ за задача да се защитят фирмените сървъри и сайтове от кибератаките. Интересно е защо Microsoft са запазили в интернет адрес, който, според думите на Шоу, няма да има за компаниите никакво значение. Възможно е в бъдеще Microsoft все пак да не изключват възможността да си партнират със Sony.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Voklav
Voklav

Off карате ме да чета глупости тука … аз какво си помислих, то както излезна .. :gift:

smislenotoo
smislenotoo

X-Station или PlayBox :biggrin:

grigoo
grigoo

PlayBox отдавна е заето – http://www.playbox.tv 😉