Зомбитата от Dead Island напускат острова си и тръгват по широкия свят

0
40

По всичко личи, че игралното заглавие Dead Island ще има продължение. Това подсказва запазването като търговска марка на името Dead World от игралното студио Siliconera, информира Digital Trends.

Въпросната марка е запазена в рамките на Съединените щати и по името може да се предположи, че действията в новата игра ще се развиват в по-големи мащаби и няма да се ограничават само до рамките на острова, който е познат на геймърите от Dead Island. Зомбитата ще атакуват различни места по света и играчите ще имат нелеката задача да ги неутрализират без да станат жертва на хищните им нокти.

На този етап игралното студио Siliconera е отказало да даде каквато и да е официална информация и няма да коментира запазването на новата търговска марка. Все пак никой няма да се изненада ако развитието на франчайза придобие по глобални изражения. В крайна сметка пред Батман няма пречки да действа в Arkham Asylum и Arkham City. Логично е и зомбитата да получат подобна свобода на действие.

Dead Island дебютира наскоро и до момента се посреща много добре от геймърите. Играта е екшън от първо лице с хорър елементи и ролеви характеристики. Заглавието е налично за платформите Microsoft Windows, PlayStation 3 и Xbox 360.

Действието се развива на остров Баной, а главните герои са трима. Една сутрин те се събуждат в местен хотел, страдайки от тежък махмурлук след голямо парти предната вечер. Алармената система на хотела ненадейно се включва и те са принудени да го напуснат по най-бързия начин. Още на излизане разбират, че островът е завладян от зомбита и борбата за оцеляване започва.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари