Излезе геймплей видео към UBOAT

0
214

Ако сте фенове на игрите с подводници, вероятно чакате с нетърпение излизането на UBOAT. Може все още и да нямаме премиерна дата за играта (влизането ѝ в Steam Early Access се очаква да е по-късно тази година), но пък полското студио PlayWay реши да ни зарадва с нов геймплей трейлър. Освен споменатия геймплей, то включва и основни елементи, които ще са ключови за вашето приятно изживяване дълбоко под морската повърхност.

Първоначалните планове на студиото бяха да публикува UBOAT единствено за PC, но наскоро издателят на играта Deep Water обяви, че тя ще излезе и за Nintendo Switch. Не е ясно дали става дума за едновременен дебют обаче.

UBOAT бива описвана от своите създатели, като игра, която е вдъхновена от Silent Hunter и взаимства сървайвъл елементи от This War of Mine и Fallout Shelter. Играта ви поставя в ролята на командир на подводница по времето на Втората световна война в реалистични сценарии и битки.

„UBOAT представлява подводен симулатор от ерата на Втората световна война, но е по-различен от всичко, което сте виждали досега. Става дума за сървйвъл сендбокс с гейм механики, сходни с тези от Fallout Shelter, като в същото време нейната основна тема е живота на немските войници по подобие на филма на Волфганг Петерсен Das Boot. Подводницата е техния дом, но в същото време може и да е техния гроб“, гласи анонса на играта, публикуван на страниците на Kickstarter, където UBOAT имаше успешна кампания.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари