Излезе ново видео към Greedfall

0
156

Spiders представиха наскоро следващата част от анонсираните от тях уебсерии. Първият епизод от тези серии ви представихме по-рано този месец. Terra Incognita, както беше неговото име, ни представи лоното на история магическия остров, към който нашите герои пътуват в опит да спасят своите приятели и сънародници.

Втората част: Forging an Adventure се фокусира над няколко основни достойнства на играта, като важността на изборите, високата степен на персонализация не само на героя ви, но и на неговите умения, снаряжение и качества, както и на някои от механиките в играта. Освен нова порция от геймплея и синематиката, може да видим и част от процеса по създаването на играта и менютата.

Изпълнителният директор на Spiders Жана Росо обяснява, че почитателите на настолните ролеви игри ще открият много познати за тях елементи в Greedfall. И това няма да е случайно, понеже това са и любими игри на голяма част от екипа и новият им проект е силно повлиян от тях.

Едно от многото достойнства на Greedfall ще са изключително подробните и разширени възможности за персонализиране на уменията. Така например, ако си падате по стелт стила на игра, може да искате да последвате способностите на похитителя, в които се включват различни отрови и отвари, с които да елиминирате враговете си без пряк сблъсък с тях. Самите роли не са строго определени. Именно чрез подробно изложените възможностите, вие може да пригодите способностите на своя герой по ваше желание без да го вкарвате в предварително фиксиран набор от качества.

Тази седмица Spiders обявиха предварителните поръчки за играта, както и бонусите, свързани с това. Става дума за костюм, специална рапира и мускет. Играта ще получи също така специални подобрения за PS4 Pro и Xbox One X под формата на поддръжка за 4K и HDR.

Играта излиза на 10.09.2019 за конзоли и PC.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за