Ubisoft анонсираха излизането на следващото голямо обновление за Watch Dogs: Legion. То включва, както платено, така и безплатно съдържание.

Притежателите на сезонния пропуск и абонатите на Ubisoft+ ще получат изцяло нов герой и мисия. Името на героя е Мина Сиду, някогашен обект на засекретен експеримент, тя може да контролира своите врагове посредством силата на съзнанието си или да ги унищожава със специалното си умения Mental Blast, като презарежда силите си след всеки нов елиминиран враг. Swipe Right е името пък на новата мисия, в която членовете на DedSec разследват тайно съзаклятие, което цели продажбата на египетиски исторически ценности с цел финансирането на терористи.

Що се отнася до безплатното обновление, което идва под номер четири за играта, вие ще получите огромно съдържание, с което да допълните забавлението си от Legion в следващите дни и седмици. Така например, тук идват двама нови героя, които ще може да вербувате, като всеки от тях притежава специални и уникални способности. Освен богатите възможности за персонализация на героите, със следващото обновление за играта, всеки потенциален ваш съюзник ще може да притежава една от петте нови характеристики: Pickpocket, която им позволява да печелят пари от акциите, Stuntman, помагаща му да е умел във всякакви сложни ситуации, като експлозии, сблъсъци и колизии от всякакъв тип без да търпи толкова много загуба. Hoarder, от друга страна им позволява да носят повече оръжие от другите цели, Second Wind, чието здраве се възвръща по-бързо, когато елиминират брзо враг и Wanted, които биват атакувани веднага от Албиън и Клан Кели, независимо от това къде се намират.

Ubisoft не са забравили и онлайн режима, където пристигат пет големи назначения и две джаджи, предназначени за кооператива – специален дрон, който пази вас и вашите приятели, дронове, спиращи вражеския огън, както и три специални мисии за кооперативния режим.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари