Едно от най-симпатичните независими заглавия, излезли тази година, Yaga, получава ново DLC. Това съобщиха преди дни издателя Versus Evil и разработчиците от румънското студио Breadcrumbs Interactive.

Yaga направи своята премиера в началото на 2021 в Steam, събирайки предимно позитивни оценки и ревюта от медиите. Играта ви представя Иван, неимоверно смел и дарен с огромна физическа сила и голямо сърце, едноръкият ковач трябва да изпълни задача, поставена му от самия цар, но за тази цел ще премине пред ред изпитания. Yaga черпи силни влияния от славянския фолклор, като освен баба Яга, ще се срещнете и с други познати персонажи от приказките и легендите, като например хитрата Кума Лиса. Играта е ARPG заглавие, което ви предоставя достъпа до гъвкава крафтинг система и множество ролеви елементи, като възможността да влияете на мнението на другите за вас чрез вашите действия, използването на различни талисмани и амулети за правенето и развалянето на магии, откриването на много тайни и загадки. Всичко това придружено от вълшебната музика на Subcarpati.

Що се отнася до новото DLC за играта, то името му е Roots of Evil и добавя нова зона към Yaga – омагьосана гора, която е изпълнена с предизвикателства и приключения, добавяйки нова история и герои. „Фолклорът и митологията, които вдъхновиха Yaga ни предоставиха една много богата палитра от персонажи и идея, с които създаваме нови и вълнуващи странични мисии, които ще ви потопят в по-голямата картина, която представлява историята в Yaga“, коментира по повод излизането на Roots of Evil Каталин Зима Жегреану, гейм директор в Breadcrumbs Interactive.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари