Излезе премиерното видео към Control

0
160

Control излиза в началото на следващата седмица и Remedy Enterteainment представиха тези дни дебютния трейлър към играта.

Играта ви поставя в ролята на агент на тайна организация, която трябва да разгадае случващото се в Старата къща, основно място на действието в Control и да спре унищожението на Федералното бюро по контрола. Макар и изцяло нова игра, почитателите на работата на студиото ще се озоват в позната обстановка с елементи, включващи възможността за манипулация на времето, интересни загадки и история, силен главен герой и мистерия, която трябва да разгадаете. Голямата звезда тук се очаква да е именно Старата къща. На външен вид обикновена сграда, отвътре няма нищо обикновено, което може да се каже за нея, заради постоянно променящите се и движещи се стени и зали, които ще ви открият нови и нови тайни.

Анонсирана по време на миналогодишното издание на Е3, това, което знаем за Control е, че това ще е дългосрочен проект, като това ще е първата игра от предвиждани серии. В играта се завръщат актьори, които са озвучавали героите в Max Payne и Alan Wake. Музиката също е написана от познати за студиото име – Мартин Стиг Андерсен – създал саундтраците на Alan Wake, на American Nightmare и Quantum Break.

Control излиза на 27-ми, вторник за конзоли и PC. Ако сте забравили системните изисквания към играта, може да си ги припомните тук.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за