Излезе Civilization 6: Rise and Fall

0
197

Първият голям експанжън за Civilization VI, Rise and Fall, излезе тази седмица. Допълнението идва с ред нови характеристики, ново съдържание и девет нови лидера, в това число завръщането на любимия на всички Щака, предвождащ народа на Зулу и Чингиз хан.

Експанжънът представя и новите Тъмни и Златни ери, нова система на лоялност за градовете, както и губернатори, които може да бъдат поставяни в градовете. Освен деветте нови лидера, осем нови цивилизации биват добавени.

По отношение на Великите ери, тук ще трябва да проявите своите най-силни тактически умения. С наближаването на Историческите моменти и развитието на вашата цивилизация, вие ще се сблъскате с настъпването на т.нар. „тъмни“ или „златни ери“, изправящи ви пред съответните предизвикателства или щедро давайки ви бонуси, в зависимост от действията ви в играта.

Следващата нова характеристика носи името Emergencies: когато вашата цивилизациа стане прекалено могъща, другите около вас може да се обединят в съюз срещу вас, да получат награди за това или да бъдат наказани в края на събитието.

Особено полезна ще е Timeline, даваща ви възможността да прегледате вашата история по нов и интересен начин.

Цели осем пък ще са новите световни чудеса, седем ще са естествените чудеса, с две нови зони, четири нови различни една от други единици, два нови региона и три различни ресурса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари