След успешна Kickstarter кампания през 2016 и период в Steam Greenlight, преди дни Driven Arts публикуваха своя военен шутър Days of War.

Разработена с помощта на Unreal Engine 4, играта може да се похвали с качествена визия и графика, класово базиран комбат, разнообразие на отличаващи се със собствени характеристики класове, множество различни оръжия и други елементи, присъщи на игрите от жанра днес.

Days of War идва с 12 карти, покриващи три военни театъра на Втората световна война: Западна Европа, Африка и Източния фронт. Освен това, закупилите си играта получават възможността да разиграват свои собствени сценарии с поддръжката на редактор на карти и Steam Workshop. Отделно от това, играта предлага общо шест класа, които могат да бъдат променяни и персонализирани и въоръжени с над 60 различни оръжия. Що се отнася до онлайн елемента, то се осигурява освен стандартния мултиплейър, още и мачмейкинг система и мултиплейърни ботове. Сред някои от другите достойнства на играта са водене на битки с до 32 играча, динамично отразяване на попаденията, базиращи се на характеристиките на мишената, социални услуги, поддръжката на Steam Achievement, проследяване на статистиките и гласов чат.

 

„В Days of War става дума за ангажираност и това никога да не ви оставяме без да участвате в екшъна за повече от няколко секунди. Боят прилича леко на танц, стрелбата напосоки и успеха изискват равна комбинация от прицелване, овладяване на интелигентно отстъпление в случай на нужда и движение напред, когато има възможност за това. Има нещо специално за тази формула, което ви връща към боя за още една стрелба и с официалното излизане на играта, ние ви поднасяме масивен пакет с ново съдържание, за да чувствате това преживяване свежо при всяко изиграване“, пише по повод излизането на Days of War един основателите на Driven Arts Лий Снодграс.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари