4A Games публикуваха второто DLC към Metro: Exodus, Sam’s Story, с видео, представящо събитията в него.

Анонсът за допълнението на допълнението беше направен в края на миналия месец, като то следва първия допълнителен пакет със съдържание към играта The Two Colonels. В Sam’s Story влизате в ролята на американски боец, тръгнал на път към родината си в опит да открие дали близките му са оцелели в ядрения апокалипсис, споходил Щатите след конфронтацията между великите сили, оставила планетата ни в руини.

Exodus е третата част на отличената с множество награди игрова поредица на украинското студио, създадена по мотиви на Дмитрий Глуховски. В играта излизате от катакомбите на мрачното московско метро, където се крият малцината оцелели след падането на бомбите. Артьом и неговите другари напускат убежището си в опит да открият оцелели. За целта те бродят из пост-апокалиптичния пейзаж с помощта на влак, който ги отвежда към последните обитаеми кътчета на руска територия, сблъсквайки се с нови предизвикателства, врагове и герои.

Играта е достъпна за игра за конзоли, PC и Google Stadia (безплатно с Pro плана на услугата). Наскоро стана ясно, че след едногодишен престой в Epic Games Store, играта ще влезе и в дигиталния магазин на Valve, Steam, заедно с двете допълнения.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари