Излезе Switch версията на Child of Light

1
73

Помогнете още веднъж на малката Аврора.

Излязла през 2014, Child of Light, малката красиво нарисувана приказка на Ubisoft, получи версия и за Nintendo Switch. Излизането на играта за платформата на Nintendo е придружена от видео, което може да видите по-горе.

„Поставена във фантастичния, акварелен свят на Лемурия, Child of Light разказва за Аврора, принцеса, тръгнала на дълго пътуване, за да спаси своето кралство с помощта на мистериозен приятел, нарече Игницилус. В хода на своето приключение, Аврора ще събере колоритен кръг от съюзници, които ще се присъединят към нея в борбата, ще се изправят лице в лице с враговете ѝ, в походов комбат. Подобрявайте уменията на този екип и тяхното снаряжение, за да се справяте с още по-големи предизвикателства и решавате загадки, за да напредвате към щастливата развръзка“, гласи анонса на Child of Light Ultimate Edition, версията на играта за Switch, която идва с допълнения, нови куестове и още много изненади, както и възможността да играете с приятел, който да контролира Игнилициус.

След Child of Light, съвсем нормално е да очакваме и друг малък хит на Ubi, направен с помощта на UbiArt да излезе за Switch – Valiant Hearts. Това беше потвърдено по-рано тази година от студиото, но все още нямаме точна дата за дебюта ѝ.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
А Тюринг Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
А Тюринг
А Тюринг

Какви нови куестове?!?!? Доколкото виждам на страницата на Nintendo е същата версия, каквато е и на PS Vita. Все пак, ако някой не я е играл – горещо я препоръчвам. На PC версията в Uplay тези дни беше под 5€, и си заслужава.