8.1 C
София

Находчив PS4 контролер ви предлага управление с мишка и клавиатура

Най-четени

Иво Цеков
Автор, геймър, почитател на комедиите, Saturday Night Live и всичко друго, което може да извика усмивка на лицето.

Ако не може да се откажете от любимата комбинация „мишка и клавиатура“ и търсите начин, по който да я пренесете на вашата PlayStation 4 конзола, вече съществува контролер, създаден специално за вас.

Tactical Assault Commander 4 е жичен контролер, който представлява комбинация от мишка и клавиатура, чиято задача е да възпроизведат РС управление през PS4. На практика това означава, че се движите с WASD стрелките и се прицелвате и стреляте с мишката, като подредбата използва D-Pad-ът на на контролера, за да пресъздаде клавиатурата.

Ако се вгледате по-внимателно в снимката ще видите още бутони Snipe, Walk и Quick, които придават допълнителна функционалност на джадажата.

Дали Tactical Assault Commander 4 ще даде решаващо предимство на геймърите, тепърва ще става ясно. Засега е очевидно, че това е комбинация, която изисква да играете на бюро, а не на дивана.

Самата джаджа е направена от известната със своята периферия японска компания Hori, която е получила лиценз от Sony. Tactical Assault Commander 4 работи и за PS3, като дебютът му на пазара трябва да стане през октомври тази година. Цената е около 100 долара.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини