Нова Harvest Moon игра

0
15

Съвсем скоро гейм аудиторията ще бъде изненадана с нов епизод към хит поредицата Harvest Moon. Тя ще пристигне с още повече предизвикателства и нови опции в геймплея и от тези в предишната част – Harvest Moon: Animal Parade. Напомняме ви, че тя се появява само във версия за конзолата Wii. По време на геймплея в Harvest Moon: Animal Parade вие имате възможността да правите скрийншотове със специалното меню на WiiConnect24. Освен това всички тези изображения, както и различни аксесоари и идеи по играта можете да споделяте с останалите геймъри в онлайн режима.

Сюжетната линия на Harvest Moon: Animal Parade се върти около легендата за божественото дърво на райската градина. То обаче за нещастие губи своята сила. Това кара редица от обитателите да губят собствените си сили или да се преселват на други по-благоприятни за живеене места. За да съхрани покоя и хармонията в своята градина Богинята на посевите и жътвата смята, че трябва да намери някой, който да възвърне силите и живота на божественото дърво. Според нея единственият, който е способен да направи това, е Кралят на жътвата.

Harvest Moon: Animal Parade е достъпна на пазара от есента на миналата 2009 година. Новият епизод към гейм поредицата е Harvest Moon: Hero of Valley Leaf Valley, но този път ще пристигне единствено и само във версия за конзолата PSP. Тя е дело на дизайнерите и разработчиците от гейм студиото Natsume. Същите ще бъдат и официални разпространители на играта. Те ще я пуснат както на територията на Северна Америка, така и в Европа. Дебютът на Harvest Moon: Hero of Leaf Valley е насрочен за месец април на 2010 година.

Геймплеят на Harvest Moon: Hero of Leaf Valley съчетава в себе си характерните елементи на два жанра – този на RPG-тата и този на стратегическия. Играта ще пристигне с модерна графика и интригуваща сюжетна линия. Историята се върти около града Leaf Valley. Той е в опасност и вие в ролята на главния герой сте единствената надежда за спасението му.

Цената на Harvest Moon: Hero of Leaf Valley ще е около 30 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари