Новият филм с Шварценегер изглежда като версия на TLOU

3
17


Следващият филм с участието на Арнолд Шварценегер „Маги“ изглежда като лента, чиито сюжет е вдъхновен от The Last of Us, отбелязва Том Филипс от страниците на Eurogamer.

В трейлъра по-долу виждаме героя на Шварценегер, който с брадата си и карирана риза напомня доста спътника на Ели в TLOU Джоел. Двамата със своята дъщеря се намират в свят, в който се е разпростряла смъртоносна зомби-епидемия, от която явно те трябва да се спасят. Дъщерята на главния герой – Маги – се играе от Абигейл Бреслин („Мис Слънчице“, „Следите“, Zombieland). В „Маги“ обаче, както разбираме и от трейлъра на филма – и за разлика от The Last of Us – главната героиня е заразена. Сходствата между TLOU и „Маги“, може би не са случайни, коментира Филипс, споделяйки, че режисьор на филма е Хенри Хобсън, който работи по дизайна и режисира началните и финалните екрани в TLOU.

В началото на миналата година стана ясно, че Naughty Dog започват работа по проект, който да пренесе TLOU на филмовата сцена. Все още са малко известните около проекта, освен, че Ели ще се играе от звездата от „Игра на тронове“ Мейси Уилиамс, а сред продуцентите присъства името на култовия режисьор Сам Рейми.

Премиерата на „Маги“ е през май.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
gogonikolov
gogonikolov

То сякаш сценарият на TLOU е самата оригиналност…През цялото време си мислех,че играя зомби версията на филма с Jason Statham и китайското момиче,дет помнело няква парола. 😀

codename47
codename47

Джоел не е баща на Ели!!!