Ново видео към Deus Ex: Mankind Divided

0
3


Доста отдавна не сме чували нищо за Deus Ex: Mankind Divided, следващото приключение на Адам Йенсен, но тази седмица се появи ново видео към играта, запознаващо ни с основите на заглавието. В Deus Ex: Mankind Divied 101 ще може да се насладите на страхотно изглеждащия свят, безбройните начини за къстъмизация и подобрение на екипировката на Йенсен, арсенала му от способности и оръжия, различните способи да скрие своето присъствие и тайната на механичния апартейд. Square Enix публикуваха и информация за различните издания на играта, които ще идват в дигитална и физическа форма.

Физическото издание ще идва в два варианта – Day One Edition, включващо
допълнителна мисия и пакет, включващ различни оръжия, скинове и ъпгрейди, дигитални книги и семплър от саундтрака. Вторият вариант – Collector’s Edition, ще включва съдържанието на Day One изданието, ексклузивна Black and Gold Prism кутия, фигурка на Адам Йенсен и 48-странична илюстрирана книга.

Дигиталното копие идва отново в два варианта – стандартна и Deluxe версия. Първата ще включва допълнителна мисия, пакет с допълнителни оръжия, скинове и ъпгрейди. Deluxe версията ще включва съдържжанието от стандартната версия плюс сезонния пропуск. Премиерата на играта е на 23.08.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за