Ново видео към INSOMNIA: The Ark

1
123
Авторите на чудесно изглеждащата ролева игра INSOMNIA: The Ark се подготвят за излизането ѝ, а ново видео ни показва нейните достойнства.

HeroCraft и разработчика Studio Mono проведоха успешна кампания в Kickstarter, събирайки почти $100 000 допълнителна помощ за играта. Това даде повод на нейните създатели да обявят закрита бета, която стартира днес. Очаква се тестов период за повече играещи по-късно това лято.

INSOMNIA: The Ark е ролева игра, чието действие се развива на огромен звезден метрополис, който крие тайните за отдавна изгубена цивилизация. Светът е населен с представители на някога могъщата раса Нома, които са напуснали своята собствена планета, опустошена от война. Събуждайки се в адаптационната камера по време на възстановяването ви от Големия сън, вие научавате за успешно проведена терористична атака. Но както и скоро ще разберете, това е най-малкия ви проблем, гласи анонса на играта.

„Това е нашия първи проект, нашето обично дете. Работим по INSOMNIA вече девет години и ние сме най-накрая почти тук!“, споделя на страниците на Kickstarter Анатоли Некрасов, изпълнителен директор на Studio Mono.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
INSOMNIA_The_Ark Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
INSOMNIA_The_Ark
INSOMNIA_The_Ark

Спасибо за новость! Добавляйте игру в список желаемого на Steam, сделайте нам приятное: https://goo.gl/3E4ezF