Ново видео към The Pillars of the Earth

0
168

Daedalic Entertainment публикува ново видео към The Pillars of the Earth, игра по известната книга на Кен Фолет „Устоите на земята“. Играта, ако си спомняте, беше анонсирана миналата година, но студиото замълча оттогава как се движи проекта. Играта се разработва от Daedalic Entertainment и Bastei Lübbe, които държат правата за книгите на Фолет, като вече знаем, че това ще е един опит за преразказване на историята в обемистия бестселър по един нов и забавен интерактивен начин. Ако не сте чели „Устоите на земята“ и не знаете за какво ще разказва играта, ето ви в резюмиран вид накратко сюжета на заглавието:

„Англия, XII-ти век. Монахът Филип оглавява малкото абатство Кингсбридж. В същото време едно малко момче на име Джак бива отглеждано в горите от своята майка, която законът издирва. Неговото чиракуване при майстор-каменар му проправя пътя да се превърне в един от най-големите архитекти на времето си. Скоро неговия път го отвежда към Кингсбридж, където той ще изгради една от най-великите катедрали, които Англия някога е виждала. Алиена и Ричард са оставени да се оправят сами в живота, след като баща им, графът на Ширинг е затворен, а след това и убит. Алиена се зарича да направи своя брат граф на Ширинг. Подобно на Джак, и техния път води към Кингсбридж. Алиена впряга търговските си умения като търговец за добра кауза – за благото на катедралата и се влюбва в Джак. Но Кингсбридж и неговите жители са скрита опасност. Враговете на Филип – епископът Валеран и Уилиям, отмъстителен благородник, който е бил отхвърлен от Алиена, бдят над града и се грижат той да се превърне в трън в плътта им. Те искат да потопят Кингсбридж в хаос“.

Играта се очаква да излезе по някое време през следващата година, като заедно с нея ще излезе и третата част от книгите за Кингсбридж.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари