Ninja Theory и MachineGames не спират и тази седмица да гъделичкат нетърпението ни да видим новите им игри. След като миналата седмица видяхме три нови видеа към Wolfenstein 2: The New Colossus и Hellblade: Senua’s Sacrifice, и тази седмица двете студиа не пропускат да ни покажат повече от продуктите си.

За начало, ви представяме два нови видеоклипа към Hellblade: Senua’s Sacrifice. Първият от тях представлява тийзър към предстоящ да излезе кратък документален филм към играта. Както знаете, заедно с комабт забавлението на Сенюа, Ninja Theory ще разкаже посредством своята героиня, разказ и за съдбата на хората с ментални проблеми. Младата жена става свидетел на избиването на цялото ѝ село и всички нейни близки, което оставя дълбока следа в съзнанието ѝ. По-рано, студиото неведнъж разказа за работата по именно тази част на играта, която е накарала хората от Ninja Theory да се срещне със специалисти и терапевти, както и с хора със специални проблеми, именно с цел правдивото предаване на терзанията на Сенюа. Именно това и ще е акцент в предстоящия да излезе документален филм, който ще е включен в диска с играта.

Следващото видео към играта идва от YouTube канала на IGN и включва геймплей от заглавието. Изглежда загадките няма да са особено сложни, както може би и комбат механиките, но показаното затвърждава впечатлението, че става дума за страхотна визия, която ще е добре да бъде запечатана за времето с анонсирания по-миналия месец фото-режим. Заедно с това, по-рано тази седмица стана ясно, че играта ще е едно от заглавията получаващи специално PS4 Pro разширение, което ще позволи допълнително обогатяване на визуалното представяне.

Hellblade: Senua’s Sacrifice излиза на 08.08. за PS4 и PC.

Що се отнася до Wolfenstein 2: The New Colossus, то MachineGames и Bethesda ни правят страхоте подарък не с един, а с три видеоклипа, включващи геймплей от следващия хит на двете студиа, който ще е втората част от планираната трилогия за битката на Би Джей с нацистите, овладели властта в Щатите.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари