Нов трейлър на Prey разкрива ужасяващите извънземни в играта (видео)

0
24

Bethesda пусна нов трейлър в YouTube на тяхната предстоящата научно-фантастична игра Prey. Видеото акцентира върху различните видове извънземни, които в този свят играят ролята на врагове на хората.

Най-отличителен е Мимикът, който подобно на вас може да се материализира и вселява в околните предмети като столове и кутии, преди да ви атакува неочаквано. Освен това можем да видим и Тъкача, Фантома и Телепата, които наистина могат да всяват страх само с образа си. Като допълнение клипът разкрива и бонусите от предварителното закупуване на следващото DLC. Купувачите се сдобиват с Cosmonaut Shotgun Pack, пакет, който съдържа голямо разнообразие от подпомагащи материали, като допълнителни аптечки, както и специална позлатена пушка.

Изглежда Arkane’s Austin, студиото създало двете Dishonored, се стреми максимално да привлече феновете към своята нова игра. Prey е проектирана да бъде претворение на оригиналното заглавие от 2006-та година, както и заместител на отказаното продължение, разработвано от Human Head Studios. Много критици мислят, че играта е вдъхновена главно от заглавието System Shock от 1994-та година, докато други са на мнение, че тя по-скоро прилича повече на BioShock серията.

Prey ще излезе за конзолите PlayStation 4, Xbox One и за Windows персонални компютри. Играта ще бъде издадена на 5-ти май.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за