Обявиха последния пач за World of Warcraft: Cataclysm

0
21

Вчера Blizzard анонсираха следващия пач за World of Warcraft: Cataclysm, който изненадващо се оказва и последен за експанжъна. В него ще бъде вкаран драконът Deathwing, който в момента лети над Azeroth, опустошавайки всичко под себе си. Единственият детайл за битката с него е, че по някое време играчите ще могат да се возят на гърба му. Не просто един играч, а целият отбор от 25 човека.

Оказва се, че това ще е единствената Raid локация за пача. Обявените други 2 възможни зони отпадат от крайния резултат. Подводният Abyssal Maw е напълно премахнат заради липса на кохерентност със случващото се в World of Warcraft, докато отборната зона в Caverns of Time е преработена от такава за 25/10 на 5 човека. Заедно с последната ще бъдат добавени още 2 локации за отбори от 5 играчи.

Ще бъде добавена нова малка отворена зона, в която да има ежедневни задачи. Тя ще бъде населена от членове на Darkmoon Faire. Сред интересните неща в нея е мини-играта Whack-a-Gnoll, еквивалент на популярната по света Whac-a-Mole.

Преди няколко дни бяха представени два нови типа търговци, за които бе дадена повече информация на провеждащия се в момента Gamescom. Първият изпълнява функцията Void Storage, което е банка, предназначена специално за екипировка, със 100-150 свободни места. Вторият е Transmogrifier и ще позволява на играчите да сменят външния вид на екипировката си с такава, каквато имат в инвентара/банката. Например, ако играчът реши, може да замени сегашния си комплект Tier 12 с, вече класическия Tier 2, като екипировката ще запази статистиките на първия.

Не е упоменато кога точно ще се появи новият пач, но щом той е последен, то на Blizzcon най-вероятно ще чуем нещо за следващото продължение на World of Warcraft.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за