Очакваната игра Crossroads Inn ще ви позволи… да построите своя собствена кръчма

0
132

Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните светове, за които разказват Джордж Мартин или Джон Толкин, имаме добра новина за вас. Новото студио Kraken Unleashed подготвя иновативна игра Crossroads Inn, която би ви дала възможността да създадете своя кръчма.

Слухове около потенциалния проект се появиха още през есента на миналата година. Вашата задача е да проектирате и да ръководите работниците във ваша кръчма от фантастичните средновековните светове. Ще можете да срещнете различни герои, да се включите в пикантни политически интриги… и да наливате с бира своите клиенти. Постепенно обаче ще можете да добивате популярност, за да влизат в кръчмата ви специални гости – приключенци, политици, лордове и дами. Веднъж щом и те се напият, имате шанса да ги подтикнете да направят каквото поискате и да промените коренно вашето кралство.

Според разработчиците, Crossroads Inn трябва да излезе тази година, но конкретна дата и издател не са уточнени. Всичко зависи от това как ще протече кампанията в KickStarter, където студиото събира пари. Целта им е скромна: Само 30 хиляди долара. Можете да се включите, като за $15 ще получите копие на играта и много допълнения като саундтрак, арт книга с концепции и други подаръци. Ако проектът не събере търсената сума, ще си получите парите обратно.

За момента Kraken Unleashed подготвя Crossroads Inn за издание за персонални компютри. Възможно е играта да излезе и за Xbox One конзолата, но това зависи от окончателно събраните пари от KickStarter кампанията.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари