Подробности за Age of Wushu 2

2
14

Премиерата на Age of Wushu 2, която ще е по-късно този месец, се очаква с интерес от феновете на сериите. За да даде повече подробности за заглавието, продуцентът на играта даде интервю за китайската медия 17173, което mmos.com обобщи тези дни. Ето и главните акценти от споделеното от Сю Женхуа.

Той разказва, че играта ще има своя собствена история, но тя няма да е фокуса на Age of Wushu 2. Тя ще бъде по-скоро фон, който играещите ще проследяват естествено. Освен това няма да има главни куестове и тъмници. Както главният геймплей, така и бизнес модела, използван в новата игра ще са различни.

Играещите няма да бъдат ограничавани по какъвто и да е начин и ще има различни възможности за това.
Age of Wushu 2 ще е предимно сендбокс игра. Акцентът ще се поставя на „поведението“, а не на някакво специфично действие.

Snail Games обясняват и защо са избрали Age of Wushu да е предимно сендбокс игра. Това е провокирано от условието, че в класическия MMORPG прогресът е предварително начертан, докато сендбокс заглавието предполага открити системи за напредване в играта.

За разлика от оригиналната игра, Life Skills уменията ще са напълно отворени. Така например няма да ви се налага да избирате, дали да играете като моряк или ковач. Вместо това може да бъдете и двете, стига да разполагате с необходимите ресурси.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Яни Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Анонимен
Анонимен

Тази гора е демо, няма нищо общо с каквато и да е игра.

Яни
Яни

Звучи интересно, ще я пробвам.