Поканата на Bethesda за Е3 включва Dishonored, Doom и Wolfenstein, но не и Fallout

0
83

Bethesda стана първият издател, направил стъпка към предстоящото изложение Е3 2015, като обяви, че ще изнесе своята специална презентация вечерта на 14 юни (неделя).

За целта компанията изпрати специална покана, която е пълна с подсказвания за това кои игри можем да очакваме да бъдат споменати и съответно показани по-подробно в Лос Анджелис през лятото.

Така от поканата личат герои като Би Джей Блазкович от шутъра Wolfenstein, Cyberdemon от Doom, Себастиан от The Evil Within, Tallboy от Dishonored и няколко физиономии от The Elder Scrolls Online.

Един отсъстващ персонаж обаче се натрапва веднага в съзнанието – Vault Boy от постапокалиптичната ролева поредица Fallout.

Разбира се, няма как да приемаме тази закачливо изработена покана като пълното описание на това какво точно ще видим през юни, но със сигурност феновете вече очакват с нетърпение анонса на Fallout 4. Поради тази причина отсъствието на персонаж от серията е малко подозрително. Естествено, нищо не пречи Bethesda да държи в тайна до последния момент своя най-голям коз.

Компанията ще излъчва на живо презентацията си на Е3, така че геймърите ще могат да проследят всичко най-интересно от първата в историята на изложението конференция на Bethesda, когато тя се проведе на 14 юни.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари