С визията си на филм на Тим Бъртън, Lost in Random привлича вниманието не само с анимацията и историята си, но и с разнообразния си геймплей. Той беше показан за пореден път тази седмица по време на EA Play Live. Играта идва като продукт от инициативата на EA Originals и се разработва от създателите на Fe и Ghost Giant Zoinc Games. Играта излиза за конзоли и PC на десети септември.

Lost in Random ви представя историята на Од и Ивън, две сестри, които в навечерието на техния 12-ти рожден ден срещат своята съдба, предрешена от черния зар на злата кралица. Резултатът от хвърлянето на зара ще реши в кое от шестте царства в Кралството на случайността ще живеят до края на живота си. Од успява да хвърли шест, което ѝ определя да живее в разкоша на кралския палат. Ивън се справя трудно с раздялата от своята сестра, но след време тя получава шанса да се срещне отново с нея, когато получава сигнал, че животът на Од е в опасност. Тя пристига в Долината зара, придружена от Дайси, един малък жив зар, изоставен на произвола на съдбата.

Кралството, в което попада малката Ивън е изпълнено с опасности и странни персонажи, които както помагат, така и искат да ѝ навредят. Дайси и помага със своите магически способности, като например умението му да спира хода на времето, докато Ивън трябва да събира специалните монети, които да разменя за карти, които увеличават нейните атаки и възможности.

„Случайността се явява пълновластен господар в Кралството на случайността и този принцип е залегнал дълбоко в иновативния геймплей на Lost in Random. Играещите ще могат да използват различните способности и оръжия на Ивън, за да повалят смъртоносни врагове и да поваля енергийните кубове, които дават сили на Дайси. Веднъж променени, те могат да търкалят Дайси, който на свой ред да задейства своите магически сили“, обясняват от Zoinc.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари