Пуснаха Babel Rising в PSN

0
37

Попречете на хората да изградят 3 различни вавилонски кули през различни епохи в 15 single player мисии посредством 4 различни игрови режима.

Вавилонците са умели работници и винаги ще гледат възможно най-бързо да съградят кулата като на помощ им идват свещенници, които ще се опитват да развалят проклятията и ускоряват строежа посредством заклинания, за да се придвижи строежа на вавилонците по-бързо към целта си.

От своя страна вие ще имате възможност да освободите опустошителни сили, подвластни на четирите елемента – вода, огън, въздух и земя – всяка с уникален ефект в зависимост от целта. Може да пускате огнени кълба, да освобождавате торнадота, сипите метеорни дъждове и още много. А с напредването на играта, силите ви стават още по-смъртоносни.

Освен в обикновения режим на играта, вие ще може да се насладите на онлайн режими, да се съревновавате онлайн с други играчи или пък да обединявате силите си.

Достъпна вече и на PSN, от Play Staion са усилили реализма на играта като са съчетали геймплея с възможностите на PS3 DualShock контролера, като играчите ще могат да се възползват, разбира се и от PlayStation Move.

„Искахме да създадем максимално реалистични движенията, които дават силата на играчите. Когато те искат да пуснат по-малки стихии и да използват по-малки сили, те правят по-пестеливи движения, докато използвайки най-разрушителната си мощ ще изисква много по-широки като размах действия от тяхна страна“ се казва в блога на компанията.

Babel Rising е достъпна от тази седмица в PlayStation Store на цената от 9.99 долара.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари